New in | Horloge Komono.

Pas geleden tijdens the little greenbag event had ik een goedgevulde goodiebag en mocht ik deze sjieke horloge ontvangen. Ik heb nog helemaal geen horloge dus ben er echt super blij mee. Hij heeft een mooi zwart bandje en een basic goud klokje, vind hem prachtig en goed te combineren. 
Ik ben echt onwijs blij met dit mooie horloge, het heeft een mooie print op het bandje en vind het klokje zelf ook erg sjiek. Hij is fijn te combineren en kan er gave outfits mee combineren. Zien jullie binnenkort! Ik ben erg blij met deze aanwinst. Een horloge maakt je outfit helemaal af! Het klokje is van het merk komono, ze hebben horloges voor zowel mannen als vrouwen en een erg breed assoirtement, zitten prachtige klokjes tussen. <3 

Wat voor horloge dragen jullie? 

Liefs, 
Evelien

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig horloge =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een onwijs mooi, stijlvol en elegant horloge Evelien! Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk horloge, gemakkelijk te combineren ook! En mooi doosje trouwens waar je hem in bewaart! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave horloge! Dat zeg ik niet snel, want ik ben echt moeilijk als het om horloges gaat haha. Maar echt, hij is heel mooi!
  Ik draag zelf een hele mat zwarte van Cluse. Ben er echt verliefd op, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf horloge. Ik vind het klokje er zelfs iets apart uitzien, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is hij leuk! Heel goed te combineren ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -