Mijn verjaardagscadeautjes! ❁

Ik was afgelopen Maandag jarig en ik heb het vorige week Zondag gevierd met mijn familie en vrienden. Ik ben ontzettend verwend en heb super leuke en lieve cadeautjes gekregen. Ik vind jarig zijn altijd zo fijn! Ik heb een heerlijk ontbijtje op bed gehad, de gezelligheid van de familie, heel de dag wijntjes drinken en taartjes eten, en ook nog eens zulke lieve cadeautjes krijgen. Jarig zijn is gewoon zo leuk! Ik ga vandaag in dit artikel mijn verjaardagscadeautjes van mijn 20ste verjaardag laten zien.  Kijken jullie mee? <3


Ik heb als eerste een hoesje voor mijn polaroid gekregen, super leuk! Ik ben gek op mijn polaroid en zo kan ik hem beter meenemen en blijft die beschermt. Is ook licht roze! Lief!

Van mijn beste vriendinnetje kreeg ik deze leuke cadeautjes! Onder andere een sundays cadeaubon (genieten! Zo aan toe) en een champagne flesje en chocolade letter. Altijd goed!

 Door mijn vriendinnetje Ankie ben ik ook flink verwend! Ik kreeg dit potje verse thee en dit leuke theepotje erbij. Zo schattig.

Ook zat er in het pakketje deze leuke happyness planner! Ik ga er binnenkort wat in schrijven en een leuk artikel komt er over online. Ook deze schattige mok, kan ik mijn verse theetje uit drinken!Ik ben natuurlijk gek op mijn polaroid foto's! En ik kan ze nu bewaren in deze schattige memootjes. Zo schattig zijn ze!

 Ook kreeg ik een cadeaubon van een nieuwe cd/lp winkel in Gouda waar ik iets leuks kan uitzoeken! Super leuk.

 Van mijn zus heb ik dit schattige DIY pakketje gekregen, speciaal voor de kerst om je small winter world te maken. Ga ik nep sneeuw kopen en ze dan leuk versieren. Zo schattig! Met leuke kerstboompjes en hertjes.
?
Hoe leuk is deze verlichtbare lamp met mijn voorletter. Zo leuk om dit neer te zetten op mijn kamer!

 Hoe leuk is deze canvas tas! Met allemaal katjes. Zo schattig.


Ook heb ik de santa baby lip scrub gehad van mijn zus en Wesley! Wou hem al zo lang proberen. Hij is echt heerlijk!
Van mijn ouders heb ik deze dr martens gekregen, ze zijn zo tof en helemaal shiny! Heel erg leuk te combineren met jurkjes en rokjes. <3Van mijn vriend, schoonouders, en schoonzus heb ik deze toffe lp speler gehad! Zo lief! Hij stond al super lang op mijn wishlist en ook nog eens in het baby blauw. Ben er echt heel erg blij mee en kan niet wachten tot ik plaatjes kan draaien. Zo'n sfeertje vind ik het <3

Vrijdags hadden Mike en ik een dagje vrij en gingen we naar Den Haag, toen werd ik ook al verwend voor mijn birthday! Heb het jurkje gehad die ik aan had op de polaroid hierboven. Ook zijn we een brownie wezen eten bij het kattencafe en zijn we heerlijk uiteten geweest, super lief <3

Ook heb ik van mijn opa's en oma's centjes gehad en wil ik een lp van gaan kopen en sparen voor een najaarsjas. :)

Ik ben echt super blij met mijn cadeautjes! <3 Ben helemaal verwend. Super lief van iedereen!

Liefs, 
Evelien

24 opmerkingen:

 1. Wauw, hele toffe cadeau`s! Dat DIY pakketje heb ik ook gekocht laatst! En wat leuk dat je een polaroid camera hebt gekregen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah dat canvas tasje..Ik wil hem ook! ♥
  Je bent goed verwend, leuke cadeau's :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja schattig he! Met al die katjes. Helemaal iets voor mij <3! Je kan hem vinden bij de primark. :)

   Liefs,
   Evelien

   Verwijderen
 3. Wauw, wat ben je verwend met prachtige cadeautjes! Het hoesje voor je polaroid is zo onwijs cute <3 En wat gaaf een platenspeler, super mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja schattig is die he! En kan je hem veel makkelijker mee nemen, vind hem echt heel erg leuk. <3
   Ja de platenspeler stond al zo'n tijd op mijn wishlist, echt super leuk!
   Liefs,
   Evelien

   Verwijderen
 4. Je bent lekker verwend hoor :) Super leuk! Lekker diverse cadeaus waar je vast heel veel plezier van gaat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat heb je een leuke cadeaus gekregen! Het hoesje voor je polaroidcamera is echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele toffe cadeautjes, die canvas tas is ook leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke cadeaus heb je gehad =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spulletjes :) Die lp speler ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zooo wat ben jij lekker verwend! Wat een gave dingen allemaal. Die Dr Martens zijn zó tof! Al die Hema spulletjes zijn ook allemaal té leuk. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahah hema goodies zijn altijd leuk en maak je me zo blij mee :D
   Leuk he! Vind het glimmende heel gaaf, heeft wel iets <3
   Liefs,
   Evelien

   Verwijderen
 10. Wat een leuke producten allemaal, vooral die happiness planner is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja leuk he! Ga er binnenkort mee beginnen. Lijkt mij zo leuk :)

   Verwijderen
 11. Wat een toffe cadeaus <3 Die tas is zo leuk en schattig, ahw!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. WAt een leuke cadeaus! Gefeliciteerd nog.. .sorry beetje laat

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen!
  Vooral het hoesje voor je polaroid camera ziet er superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke cadeaus! En nog gefeliciteerd! Ik ben vandaag op je blog terechtgekomen; superleuk, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat ben jij heerlijk verwend en die platenspeler is zooo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke cadeautjes! Het hoesje voor je polaroid camera is tof! Mooie kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat ben je verwend! Je hebt super leuke en schattige cadeautjes gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -