Lovely day with my boyfriend!

Afgelopen Zondag heb ik een heerlijke dag doorgebracht in het bos samen met mijn vriend. We zijn met zijn cabrio (open dakkie!) van Gouda naar Leersum gereden. Het was ontzettend lekker weer en hebben er nog flink van genoten. Ik nam mijn polaroid  & spiegelreflex meegenomen en schoten leuke kiekjes van ons date-dagje. <3 Hopelijk vinden jullie het leuk!


Het waren super veel foto's maar ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Ik heb een heerlijk dagje genoten en lekker ontspannen samen met mijn lover. <3 Ik vind de herfst sfeer ook echt heerlijk. Trouwens mijn vriend heeft ook een aantal foto's gemaakt!

Liefs, 
Evelien

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's =)
  Altijd fijn een boswandeling!
  liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto`s! Ik hou ook zo van zulk soort dagen, helaas kan mijn vriend er dan weer minder van genieten. Die heeft niet zoveel met de natuur ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om een boswandeling te maken met dit weer! En wat een leuke foto's hebben jullie gemaakt zeg, jullie zijn zo'n leuk stel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, leuk om samen een boswandeling te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah je hebt duidelijk genoten van hem en de natuur! Zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's! Jullie zijn erg lief samen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk zo even samen naar het bos! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's! Het licht is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een mooie foto's zijn het geworden! Haha, de blauwe sokken doen het hem trouwens helemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi om te zien! Leuk, zo'n dagje ertussenuit met je vriend. Mooi accentje wel, die blauwe sokken! :'D

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -