Hotspot | Stan & Co Utrecht!

Ik heb weer een ontzettend leuk tentje ontdekt in utrecht, dit keer stan & co in Utrecht. Ik heb er heerlijk koffie gedronken, maar je kan er ook lunchen en heerlijk een hapje eten. Het bevindt zich in hartje utrecht dus is een perfecte tussenstop voor tijdens het winkelen of lekker statten.
Ik had maandag ochtend een interview, ik werd geinterviewd door Ilse over mijn blog. Super leuk! Dit was voor haar schoolopdracht. Toen hadden we dit leuke tentje uitgekozen, in vind de letterlamp echt super tof die ze in het interieur hebben hangen. 

Ik had een heerlijke ijskoffie, smaakte echt heel erg goed! Kan ik zo van genieten. Het interieur van stan & co vond ik ontzettend tof! Heel origineel met van die grote letters en een stoere sfeer hangt er.  Het personeel vond ik ook erg vriendelijk. Dingetjes waar ik altijd wel naar kijk, waardoor er ook een goede en gezellige sfeer ontstaat. 


Slow down! Lekker ontspannen, dat kan zeker bij Stan & Co <3Hoe leuk is deze muur met allerlei teksten en illustraties erop? I love it. Ik vind stan & co zeker een aanrader, vind het een erg tof tentje met een geweldig interieur (heb ik een zwak voor). En de koffies waren ook echt heerlijk! 

Stan & Co bevind zich op Ganzenmarkt 16A in Utrecht. 

Kennen jullie deze leuke hotspot? 

Liefs, 
Evelien

8 opmerkingen:

 1. Ik ben er een keer geweest in Arnhem, erg leuke zaak inderdaad en lekker eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ben ik ook ooit geweest! Was de naam al vergeten maar herkende het :) Super gezellig sfeertje hangt er!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, dit zit ook in Arnhem. Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, liefde voor Stan & Co! Echt een toffe plek, ik kom er graag. Het is zo mooi ingericht <3. Hele toffe stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat je geinterviewd werd!! Dit plekje ziet er ook zo nice uit, zo leuk ingericht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ahh leuk tentje inderdaad, mooie deco van het tentje en wat leuk dat je werd geinterviewd!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -