Be human to the fullest!

Ik heb weer een herfstige outfit voor jullie, het is de laatste tijd echt steeds kouder aan het worden, moet er wel weer heel erg aan wennen maar herfst blijft mijn favoriete seizoen. Het seizoen dat je leuke truien, laagjes, bontjes en andere warme kleding aan kan. Ik vind het dan ook een stuk makkelijker om mijn outfit te stylen! Vandaag heb ik een outfit met een heerlijk warm (nep) bont vestje. Heerlijk warm met deze koude dagen! Kijken jullie gezellig mee? <3


Ik was gezellig een middagje met mijn zus in de binnenstad van Gouda en daar hebben ze de perfecte locaties voor gezellige outfitjes. Ik droeg ook een echt stad outfitje, mijn hakken gecombineerd met een skinny jeans en een blouse met vestje.

Hakken - Van Haren | Broek - Berschka | Blouse - Costes | Vestje - Costes | Oorbellen - ? | Tasje - Mango | 

Wat vinden jullie van mijn outfit? <3

Liefs, 
Evelien

16 opmerkingen:

 1. Oooh je tasje <3. Love it! Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je tasje is té schattig! Die kleur is echt geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk outfitje ! Vooral je tas vind ik erg leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk is die he! Ik vind de kleur ook zo mooi. <3
   Liefs,
   Evelien

   Verwijderen
 4. Ik zeg "geslaagd"! Vind het erg leuk staan, helemaal met dat fluffy vestje erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief! Ik vind het vestje ook echt super leuk <3
   Liefs,
   Evelien

   Verwijderen
 5. Wat een leuke outfit, erg tof gecombineerd! <3 Zelf vind ik de herfst juist lastig haha, ik ben meestal of te warm of te koud gekleed oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meis! Ja dat herken ik ook wel haha! Soms weet je het ook gewoon niet meer wat je aanmoet, omdat de temperaturen zo verschillen..

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -