Stripes, stripes & stripes.

Happy new outfit! Ik droeg deze zaterdag een outfit die ik tijdens een date avondje met mijn lover droeg. Hij verraste mij die avond met een heerlijk avondje uiteten bij de griek omdat ik aan een nieuwe studie begin. Ik droeg mijn nieuwe streepjes shirt (liefde voor streepjes) in combinatie met een net jasje! Kijken jullie mee naar de outfit en details? 
Jasje | Costes - Tas | Bershka - Broek | Costes - Shirt | Pieces -Ketting | Happiness boutique - Zonnebril | Cheapass zonnebrillen. 

Ik heb deze prachtige statement ketting mogen ontvangen van happiness boutique. Ik vind het een mooie eyecatcher en van goed materiaal. Ik vind hem erg leuk te combineren met bloesjes of juist met een basic shirtje. Je kan de ketting hier bekijken. Ik heb ook nog eens goed nieuws, ik mag jullie 10% korting geven bij besteding vanaf 19 euro. De code is by-Evelien. Happy shopping!

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

Samenwerking5 opmerkingen:

 1. Ik had deze outfit stiekem al gespot op Instagram, maar wat zie je er prachtig uit Evelien! Dit is een outfit die ik ook gedragen zou kunnen hebben. Veel succes met je nieuwe studie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit, vind het jasje erg leuk van kleur en streepjes vind ik altijd leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk mintkleurig jasje heb je aan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die ketting staat heel tof zo! Leuk ook je outfit, streepjes zijn altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb deze al op meerdere plekken bij je gespot en wilde nog steeds dit artikel komen lezen haha. Vind dit echt een heel erg leuke outfit! Super gedaan

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -