Polaroids from the holiday!

Meiden (en misschien ook jongens!) ik heb zo ontzettend veel polaroids gemaakt en ik heb deze camera helemaal ontdekt en ben er helemaal verliefd op geworden. Wat is het een leuk ding en wat ben ik blij dat ik hem als cadeautje heb gehad voor mijn slagen zodat ik hem op vakantie kan meenemen! Ik heb leuke polaroids gemaakt op corfu van van alles en vond het wel leuk om dit met jullie te delen, aangezien het vorige artikel over mijn polaroid ook zo in de smaak viel! 
Ik heb ze nu allemaal op mijn kamer gehangen en ben van plan om ouderwets een fotoboek te plakken en ze daar in te bewaren. Ik ben verliefd op het effect het geeft en wat voor leuk gevoel het geeft als je de foto uit de camera ziet komen. <3 Hebben jullie ook een polaroid camera? Ik raad het je zeker aan als je van foto's maken houd!

Liefs, 
Evelien

10 opmerkingen:

 1. Aaaah wat een hoop mooie foto's heb je gemaakt Evelien. Polaroid foto's hebben op de een of andere manier toch iets specialers dan digitale foto's! Leuk idee ook om een foto boek te maken. Ik heb de Instax camera op mijn birthday wishlist gezet, nu maar duimen dat ik hem krijg hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik wil er ook nog zo graag een!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh zó leuk!! Wat heb je er al veel gemaakt. Suoper leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh zó leuk!! Wat heb je er al veel gemaakt. Suoper leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat ontzettend leuk dat je deze camera mee had op vakantie! Mooie fotootjes heb je gemaakt, echt heel leuk als herinnering <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh super leuke foto's heb je gemaakt! Ik wil er ook nog graag één hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, wat een leuke plaatjes heb je met je polaroid geschoten! Nu wil er ook 1 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk Evelien! Wat een vrolijkheid al die kleine fotootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk he, polaroids!! Ik heb er ook heel wat gemaakt tijdens mijn vakantie, maar lang niet zoveel als jou hoor, haha! Super leuke foto's zijn het geworden. Leuk idee om er een "ouderwets" fotoboek van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -