Army jacket

Tijd vliegt voorbij, het is alweer eind Augustus. Ik vind het best wel een beetje bizar! Maar time flies when you're having fun. Dus het is een goed teken. ik heb vandaag weer voor jullie een outfit. Dit keer een outfit soort van uit mijn comfort zone. Ik hou altijd van de girly outfits en de lichte tinten. Maar dit keer heb ik een stoere outfit! Ik draag mijn nieuwe legerjasje, in combinatie met mijn adidasjes en shirt met patches. Kijken jullie mee naar de foto's van mijn outfit? Oh en deze zijn ook in Griekenland gemaakt!
T-shirt / le ballon
Jasje / Glam factory 
Schoenen / Adidas 
Tasje / Berschka 
Zonnebril / Primark
Broekje / H&M 
Riem / Costes 
Armband + enkelband / souvenir greece 

Ik heb steeds meer plezier met het maken van foto's van mijn outfits! Ik vind het niet meer ongemakkelijk (want ja welke pose neem je aan, en wat is leuk voor de foto) en vind het gewoon erg leuk om over te schrijven. Mike heeft mij geholpen met de outfit foto's maken en deed helemaal zijn best en liet zijn mening horen. Schattig!

Wat vinden jullie van een legerjasje? 

Liefs, 
Evelien

10 opmerkingen:

 1. zo! Lekker kleurtje heb je! Net terug van vakantie?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De outfit vind ik mooi, ook al is het vanuit je comfort zone. Staat je zeker leuk, en de print maakt het speciaal. De locatie heb je mooi uitgezocht, prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoer! Ik heb ook een army blouse/overhemd. Blijf het printje leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze look je heel leuk staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk jasje is dit! Het staat je echt super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk jasje zeg! Je bent lekker gekleurd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke look en wat ben je lekker bruin!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -