LOVE THE TREND | Bandana's

Ik heb een nieuwe rubriek voor jullie genaamd: love the trend! In deze rubriek zullen jullie trends zien die ik behandel en jullie daarbij gelijk inspiratie geef. Je kan denken aan beauty trend, maar ook interieur, en fashion. Ik heb vandaag voor jullie de bandana trend. Ik vind ze zo leuk! Je hebt ze in verschillende stoffen, kleuren etc.


Ik vind het ook perfect voor de zomer, je kan het bijvoorbeeld in je haar vastmaken met een rommelig knotje of juist een sjieke knot. Maar ook natuurlijk met los haar, je kan er alle kanten mee op! Vind het ook heel tof rondom je nek, met een bohemian outfit of om je pols heen dat je het draagt als accessoire. 

Wat vinden jullie van de bandana? Hoe stylen jullie hem?

Liefs, Evelien

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke nieuwe rubriek op je blog! Ik vind bandena's ook heel tof, ik heb er zelf nog geen, maar het lijkt me leuk om eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het past niet echt bij mijn stijl, maar ik vind het wel erg leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zijn ze! Ben er dol op :) Neem ze zeker mee op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het erg leuk, vooral in het haar maar dat zakt bij mij altijd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaaaa bandana's zijn zoo leuk !! Vooral voor op mn nek xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die trend is zo leuk! Maar ik durf het niet te dragen denk ik.. Het is zegmaar buiten m'n "comfortzone". Ik heb dat wel vaker, dan vind ik iets superleuk maar dan denk ik dat mensen vinden dat t niet bij je past (gek toch eigenlijk, iets dat je leuk vindt maar t zou niet bij je passen? ) Draag jij ze wel trouwens? :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -