Hotspot | Barista café Gouda

Hotspot | Barista café Gouda

Ik heb weer een leuke hotspot voor jullie! Heb er in een week drie leuke ontdekt. Ik ben geboren en getogen in Gouda en dit is momenteel nog steeds mijn woonplaats. Het is een gezellig klein stadje met leuke eettentjes en terrasjes. We hebben nu weer in Gouda een ontzettend leuke aanwinst erbij. Namelijk het barista café vooraan de Kleiweg (winkelstraat).

Ligging



Dit gezellige barista cafe bevind zich weer in het hartje van het centrum van Gouda. Het bevind zich vooraan de kleiweg (winkelstraat) je komt dit gelijk tegen ook als je bijvoorbeeld van het station komt. Het is een ideale plek want het is niet te druk, en je kan gezellig buiten zitten.

Het interieur

Ik ben verliefd! Wat een gezellig interieur en wat een leuke mix van de stylen. Je ziet scandinavische stijl maar ook fabrieksstijl en vintage en daarvan een ontzettend toffe combinatie. Ze hebben leuke relax hoekjes gemaakt met een ouderwetse bank en stoelen, leuke bontjes en overal allemaal leuke vetplantjes en cactussen. Vind de stenen muur ook erg gaaf! Het is een fijne plek om te relaxen met een kop koffie en gezellig bij te kletsen maar ook om te studeren of te werken. Je hebt fijne plekjes waar je je kan terugtrekken.


Barista café heeft verschillende filialen in heel Nederland. 

De bediening

Hier is echt niks op aan te merken! Het waren ontzettend spontane meiden die ons hebben bediend, maakte een praatje en waren gewoon erg vriendelijk. Vind dat altijd zo’n pluspunt! Wij hadden een ijskoffie besteld met slagroom, en kregen speciaal slagroom in een bakje. (doen ze niet bij iedereen, was een uitzondering haha!) Maar het gebaar vond ik erg aardig. Ze vonden het ook totaal geen probleem toen ik foto’s wou maken voor mijn blog. We zijn vriendelijk bediend en vond het erg leuk!

De koffie uiteindelijk!

Wij hebben een ijskoffie besteld voor 3,50. We kregen een groot glas, en het was heerlijk! We konden kiezen uit verschillende smaken: karamel, kaneel, chocola etc. Hele lekkere smaken in ieder geval, voor ieder wat wils. Vond de koffie echt ontzettend goed smaken en is vergelijkbaar met Starbucks. Lekker! Je kon ook nog lekkere taartjes en koekjes erbij bestellen maar dat hebben we niet gedaan. Ook kan je er lunchen, highteaën en zelfs ontbijten. Wat ik ook een pluspunt vind is dat ze ook rekening houden met allergieën, op de kaart stond dat je daar naar kan vragen wat de mogelijkheden zijn. Heel erg fijn voor mensen die ergens niet tegen kunnen. 

Conclusie 

Wat een leuke aanwinst voor Gouda! Het is een gezellige tent waar je heerlijk koffie kan drinken voor en het is niet extreem duur. Ook fijn voor de studenten onder ons! Ook vond ik de spontaniteit van de mensen die er werkten erg leuk en de sfeer. Ik ga hier zeker vaker heen! Mijn zus en ik geven deze hotspot een dikke 9,0.

Deze hotspot bevind zich op: Kleiweg 100 Gouda.

Wat vinden jullie van deze hotspot? En zit er een barista cafe bij jullie in de buurt? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 22 reacties

  1. Wat een super gaaf interieur! Alleen daar voor zou ik al eens langs willen gaan, hihi. Leuk dat je zo uitgebreid foto's hebt genomen! 🙂
    Doe in Lisse zit voor bij het meest dichtbij. Ga even de site checken. 😀

    1. Ja gaaf interieur he! Vind het ook super leuk ingericht. 🙂
      Ja zeker doen! Als je er bent geweest moet je eventjes mij laten weten hoe je het vond! Vind ik leuk!
      X

  2. Wat een super gaaf interieur! Alleen daar voor zou ik al eens langs willen gaan, hihi. Leuk dat je zo uitgebreid foto's hebt genomen! 🙂
    Doe in Lisse zit voor bij het meest dichtbij. Ga even de site checken. 😀

  3. Wat jammer dat het niet in Enschede zit! Die koffie die je besteld hebt lijkt me heerlijk trouwens. En wat een mooie foto's heb je gemaakt!

    1. Misschien dat het nog komt! Ja leuke inrichting he? Vind het ook heel tof. 🙂
      Liefs, Evelien

    1. Ziet er lekker uit hé! De volgende keer ga ik ook een lekker taartje of cakeje bestellen.
      X

  4. Ziet er leuk uit zeg….gaan eerdaags zeker langs als wij in Gouda zijn.zag witte chocolade melk…
    Dat is zo lekker…..kan je niet veel kopen en gebak ziet er ook wel heerlijk uit….

  5. Wow, ik moet zeggen dat ik nog nooit in Gouda ben geweest. Erg he?? Maar dit plekje ziet er zo leuk uit en die taartjes al helemaaaal, dus ik denk dat ik een hele goede reden heb om binnenkort naar Gouda te gaan, haha.

    1. Ah moet je zeker een keer doen! Gouda heeft een erg leuke binnenstad en is gezellig. 🙂 Moet je zeker ook dit tentje meenemen hihi.

      Liefs,
      Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu