Mijn zomer wishlist!

Hoi iedereen! Ik heb vandaag voor jullie een zomer wishlist. Ik heb namelijk ontzettend leuk nieuws! Ik heb samen met Mike een vakantie geboekt, een heerlijk apparartementje op een appartementen complex in Corfu! Een van de griekse eilanden. Het ziet er echt prachtig uit, hebben fijne vliegtijden en heb er erg veel zin in. Over ongeveer een maandje gaan we al! Ik heb daarom een zomer wishlist gemaakt met dingetjes wat ik graag nog wil, en handig is om mee te nemen op vakantie. Kijken jullie mee? 

Wat staat er op jullie wishlist voor de zomer? 

Liefs! Evelien

13 opmerkingen:

 1. De polaroid camera heb ik toevallig en daar ben ik nog steeds heel blij mee, zeker ook leuk voor de zomer! Aanrader dus, haha :-) De strandtas vind ik heel erg leuk, zo eentje moet ik ook nog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Dat jurkje (is het een jurkje?) rechtsonder is super mooi. Waar is die van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk is die he! Het jurkje is van newlook.com :)
   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 3. Wauw, wat een heerlijke wishlist! Die sandalen zijn ook echt heel mooi, waar zijn die van? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! De nieuwe lij van Rituals is zo lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk lijstje! Ik wil ook al zo lang een camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De polaroid camera heb ik toevallig gister van mijn ouders gekregen voor mijn verjaardag! Nog niet geprobeerd, maar ben er heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke en mooie items op je wishlist =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh dat Naked 3 palette zou ik ook wel heel graag willen hebben! En grappig dat er weer producten van Rituals opstaan, jij koopt nog de hele Rituals leeg ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaa wat een leuke wishlist!! Zin in de zomer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat cool, heel veel plezier alvast :D dat jurkje is zo leuk! En zo'n camera zou ik ook nog wel willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke wishlist. Dat La Vie Est Belle parfum wil ik ook nog graag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -