Outfit | MAY!

Wat is het frisjes de laatste dagen! Ik kon weer mijn lente/herfst jas uit de kast trekken en heb deze jas gecombineerd met mijn nieuw hoed (love it!). Ik combineer hier mijn bruine trench coat met mijn stoere leger groene jeans samen met mijn adidasjes en mijn zomerse blauwe tas. En natuurlijk niet te vergeten een leuke zonnebril. Kijken jullie mee naar mijn outfit?Jas, Only | Zonnebril, Etos | Schoenen, Adidas | Shirtje, Primark | Broek, Bershka | Hoed, Only | Armband, selfmade

Ik ben van plan om toch vaker outfits te plaatsen op mijn blog, ik ben gek op mode en wil dit hier toch meer uiten. Ik hoop hierdoor mensen inspiratie te geven! Ik heb nu ook een maatje met outfit foto's maken. Namelijk mijn zus, zij wilt graag meer outfits plaatsen op haar instagram: @NathalieSlingerland. Deze foto's hebben wij gemaakt in de binnenstad van Gouda, bij de leuke gezellige grachtjes en de mooie steegjes met vele plantjes. Love it!

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs! Evelien

14 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit weer =)
  Je tas is echt heel mooi!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Jorinda voor je lieve reactie! Ja mooi is die he <3 Ik heb hem al vier jaar maar hij blijft leuk :)

   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 2. Wajooo die tas is echt onwijs gaaf! Die kleur gewoon <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel meis! Ja vind de kleur ook zo lekker vrolijk. <3 Love it!
   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 3. Ohhh, super leuk! Die tas springt er echt uit. En je jas is ook prettyyy :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die locatie alleen als is erg leuk :) Vind het een leuke outfit! Zeker vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke foto's !! Ik ben wel nieuwsgierig naar je outfit... zie alleen een klein beetje wat je aan hebt... Misschien een tip om de volgende keer je jas open te doen ?

  Verder onwijs mooie locatie om foto's te maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs leuke outfit staat je ook erg goed! liefs en een fijne week verder

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Echt een prachtige jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wauwie, wat een super mooie outfit! Zoiets zou ik ook kunnen dragen, echt heel leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit zeg! Die jas ziet eruit alsof hij heerlijk zit !

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -