Fashion | Mijn favoriete lente kettingen.

Hoi iedereen! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Ik deel vandaag met jullie mijn favoriete lente/zomerse kettingen. Ik ben gek op grote kettingen want ik vind altijd dat die je outfit net helemaal af maken. Het kan bijvoorbeeld leuk bij een blousje, jurkjes maar ook bij stoere shirtjes. Altijd wel leuk te combineren en een leuke outfit bij te vinden! Kijken jullie mee?


Eerste roze ketting: V&D. 
Tweede ketting met bloemen: H&M. 
Derde ketting: H&M. 
Vierde ketting: H&M. 

Je kan wel zien dat ik gek ben op de sieraden van de H&M. Ik koop daar ook bijna altijd mijn kettingen, ik vind ze daar van goed materiaal, ze zijn leuk en altijd heel erg verschillend en er is altijd zoveel keus. Verschillende kleuren, vormen, I like it!

Houden jullie ook zo van kettingen? En waar kopen jullie het liefst je kettingen? 

Liefs! 
Evelien


10 opmerkingen:

 1. Erg leuke kettingen voor de lente =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wauw ik ben verliefd! Die roze ketting <3<3<3 heel veel hartjes. Zo jammer dat de V&D weg is, ik haalde daar ook vaak kettingen en jane norman artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa die is zo leuk! Ik was zo blij dat ik die in de uitverkoop nog gefikst had. Zo ontzettend leuk te combineren ook!

   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 3. Oeh die 3e ketting vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Die vind ik ook echt een van mijn favorieten hihi.
   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 4. Die eerste ketting ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn inderdaad hele mooie kettingen en ook zacht van kleur. Perfect voor de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meis! Ja ik hou zeker van die zachte kleurtjes in de lente. :)
   Liefs! Evelien

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -