Mijn favoriete zonnebrillen.

Hoi iedereen! Het is de laatste tijd vaak lekker weer, en dat betekent dat je weer je leukste zonnebrillen uit de kast kan pakken. Ik vind dit heerlijke lente weer helemaal niet verkeerd.  Ik ben gek op leuke zonnebrillen en ik vind dat een zonnebril helemaal je outfitje kan afmaken. Het is net die leuke accessoire wat er bij hoorde! Ik heb een aantal favoriete zonnebrillen en die laat ik jullie in dit artikel zien.Van boven naar beneden:
Primark
Hema
Cheapasszonnebrillen.nl

Wat is jullie favoriete zonnebril? 
Liefs! Evelien

7 opmerkingen:

 1. Alle drie erg leuke zonnebrillen =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yesss zonnebrillen, laat de zomer maar komen! Ik vind vooral de onderste bril heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! ik vind die onderste denk de gaafste. Heerlijk he, nu je weer vaker je zonnebril kunt gaan opzetten? Yay!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! ik vind die onderste denk de gaafste. Heerlijk he, nu je weer vaker je zonnebril kunt gaan opzetten? Yay!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap waarom dit je favorieten zijn! Ik vind ze allemaal heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn zonnebril is besteld en ik wacht met smart op de levering! Met die zonnige dagen zeker geen overbodige luxe :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -