Mannen outfit | Mike zijn nieuwe zonnebril!

Hoi iedereen! Ik heb vandaag voor jullie een ander artikel dan normaal. Ik heb vandaag een outfit van mijn vriend met zijn nieuwe zonnebril van www.cheapasszonnebrillen.nl. Ik mocht een leuke zonnebril voor hem ontvangen en vond het leuk om hem een keertje in het zonnetje te zetten op mijn blog! Dus wij gingen saampjes op stap met het heerlijke weer en gingen foto's maken. Kijken jullie mee?De zonnebril kan je vinden op de website van cheapass zonnebrillen, en dan bij de categorie herenzonnebrillen. Is zeker een kijkje waard! Ze hebben enorm veel soorten en maten zonnebrillen. Klik hier om naar de categorie herenzonnebrillen te gaan.

Ik heb trouwens nog iets op mannen gebied! Voor mijn mannelijke lezers en voor de boyfriends jullie. Twee vrienden hebben een ontzettend tof en spannende film in elkaar gezet. Het is zeker het kijken waard, klik hier!

Jas - Scotch and soda.
Blouse - H&M.
Broek - The Sting.
Zonnebril - Cheapasszonnebrillen.nl.

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden en geniet van jullie weekend! En ik zie jullie Maandag weer. <3 

Wat vinden jullie van zijn nieuwe zonnebril?

Liefs! Evelien

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit =)
  Leuk dat je je vriend op je blog zet zo !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om eens een mannen outfit te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat leuk! Ik moet mijn vriend ook maar eens gaan overhalen, hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke zonnebril! Ziet er leuk uit!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is weer eens wat anders, echt super leuk! De shoot moet vast gezellig zijn geweest :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke bril! Toffe jas heeft hij aan ook trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -