Beauty | Mijn bodyshop stash!

Hello ladies! Als ik een van mijn favoriete verzorgingsmerken zou moeten kiezen zijn dat wel the body shop, lush en natuurlijk Rituals. Ik vind the body shop een heel fijn merk, meestal vriendelijk personeel en de werking is gewoon super fijn. Ik ben vooral verslaafd aan de bodybutters, met dit koude weer word de huid van mijn benen altijd best wel droog maar door die crème worden ze zó zacht. Heerlijk! Ik heb ook wel een aantal fijne spulletjes hiervan en dit wil ik jullie graag laten zien.Een aantal geuren heb ik al een langere tijd en zal ik niet durven zeggen of deze nog verkrijgbaar zijn. Ook is de bodybutter met de koekjes geur niet meer verkrijgbaar. Dit was een limited edition rond de kerst tijd!

Mijn favoriete product van mijn stash is toch wel de vanille bodybutter, ook was dit mijn eerste aankoop van the body shop. Ik vind het een heerlijke geur, lekker fris, en perfect voor de zomer en de lente. Heerlijk!

Wat vinden jullie van the body shop?

Liefs! Evelien

11 opmerkingen:

 1. Wat een fijne producten van The Body Shop heb je =)
  Ik ben echt dol op The Body Shop!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAt een mooie en grote stash heb je van de body shop. Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de nieuwe lijn met rozengeur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zozo toemaar! Ik maar denken dat ik veel (5 dingetjes) had whahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke producten!!! :) die vanille bodybutter lijkt me echt heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Komt ik aan met mijn 0 producten haha! Ben zo benieuwd naar die bodybutters. Jij hebt er echt veel zeg! Lekker afwisselen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De vanille body butter heb ik ook, zo fijn is die! Ik ben ook fan van de kokos lijn! :) XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je veel lekkere butters, ik moet er ook een aantal kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekkere voorraad! Ik heb helaas die gingerbread nooit geroken. Ben iets later begonnen met sparen. Heb je inmiddels alweer wat erbij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je leuke reactie! Helaas zijn een aantal producten op gegaan, maar heb er ook een aantal nieuwe bij. Namelijk de grapefruit body mist & papaya bodybutter!
   Liefs!
   Evelien

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -