New in | Ik heb de perfecte hoed gevonden!

Eindelijk! Jullie wisten vast wel dat ik al een tijdje opzoek ben naar een leuke makkelijke hoed, die goed te combineren is en overal makkelijk bij past. Helaas was dit niet zo heel makkelijk, meestal pasten ze ik niet of vind ik ze niet leuk staan. En in een winkeltje bij ons in het winkelcentrum lag deze leuke hoed van de Only voor 15 euro. Ik stond maar te twijfelen en ik had het gevoel dat de ogen van de knappe verkoper maar in mijn rug zaten te prikken, en ja ik ging naar huis.. zonder de hoed.


En ja toen kwam ik thuis, ik foto's sturen naar een vriendin en die zij ook dat ik het moest doen. Ik weer terug fietsen naar de winkel want ik ging toch daarna ook naar Charlotte toe. En toen heb ik hem meegenomen! Ik leg enthousiast de hoed op de balie en wat bleek, ik kreeg nog extra korting! Dus ik heb deze leuke hoed voor maar 7 euro meegenomen. Hoe gaaf! Ik ben er heel erg blij mee en de hoed is super leuk te combineren.


Ik ben er in ieder geval echt ontzettend blij mee! Whoe!

Houden jullie ook zo van hoedjes? 

Liefs! Evelien

13 opmerkingen:

 1. Hoeden zijn zo leuk! Deze staat je mooi meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk hoedje , staat je goed =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vorig jaar ook een hoed gekocht, ben er nog steeds blij mee. Volgens mij wel iets groter. Wil hem in het voorjaar weer gaan dragen. Vind hem niet zo mooi bij mijn dikke winterjas hihi. Ik vind dat je echt een gezicht hebt voor hoeden, staat je super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja in het voorjaar is het ook echt super leuk om het leuk te combineren hihi. Dankjewel Nina!
   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 4. Wat een leuke hoed! Toevallig heb ik er gister één gescoord bij de Primark voor €10. Ik denk dat deze hoeden echt tijdloos blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh bij de primark hebben ze inderdaad ook leuke! Ja precies, ze zijn zo makkelijk te combineren. Heel fijn. :)

   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 5. Wat is die leuk zeg! Ik zag dat de Primark ook veel leuke hoeden heeft nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe hoed! Hij staat je echt super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk prijsje zeg! En hij staat je echt heel goed! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa lekker budget! Vond het ook een leuk prijsje. Heel erg bedankt!
   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 8. Wat een koopje! Ik heb dit weekend ook eindelijk een hoed gekocht en ik voel me echt tha bomb als ik die draag. En ze hadden hoeden eindelijk in maten, normaal verzuip ik er echt in.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -