Review | TBS body butter framboos.

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Ik review vandaag een heerlijke fruitige bodybutter van the body shop. Ik vind dit een onwijs fijn merk en nu dat er sale was wou ik gelijk eventjes een nieuwe bodybutter inslaan. Lezen jullie mee? The body shop body butter framboos - 7,99 sale (normale prijs: 14,99) 


Wat ik zo leuk vind aan the body shop zijn de verpakkingen, ik vind ze altijd erg mooi, en ik vind het altijd leuk dat er een afbeelding van de geur zo groot staat afgebeeld. Ook heeft de pot ook de kleur van de geur. Zo is het makkelijk te zien in je stash welke bodybutter welke geur is.


De bodybutter is lekker dik en vol, en smeert goed uit. Ik heb het gevoel doordat die zo dik is ook heel erg voedzaam is voor mijn huid en zeker mijn huid een boost geeft in deze winterperiode. De geur is heel erg sterk, love it! Zo ruik je het extra goed op je huid. Wat ik ook een voordeel is dat je hier heel erg lang mee kan doen, het is een duur product maar je haalt het er zeker uit.

Ik vind de bodybutters van the body shop echt heel erg fijn en is zeker een aanrader voor deze koude dagen!

Wat vinden jullie van deze bodybutter?

Liefs! Evelien

17 opmerkingen:

 1. Ik kan hem natuurlijk niet ruiken maar hij klinkt heerlijk en.. die kleur! Zo leuk! Een roze body butter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heerlijk geurtje is dit! Ik heb hem ook hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van de body butters van The Body Shop, maar ik ben niet zo van de zoete geuren. Ik heb liever een frisse geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm deze lijkt me héérlijk, maar helaas heb ik nog een dikke pot die ik op moet maken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze lijkt me echt heel erg fijn! Het probleem is dat ik nooit kan kiezen bij TBS, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt dol op de producten van TBS =)
  Deze geur heb ik nog niet geroken eigenlijk.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij lijkt me erg fijn! Ik heb zelf helaas een ontzettend gevoelige huid en kan eigenlijk alleen producten gebruiken die daar speciaal voor gemaakt zijn en zonder parfum enzo, dus dat is wel heel jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De body butters van TBS zijn zó fijn! Deze geur ken ik nog niet, ik ga deze snel een keertje ruiken in de winkel, ben zo benieuwd nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet er eigenlijk weer eens eentje halen. Was vroeger altijd groot fan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dat de body shop altijd wel fijne producten heeft. Ik ben echt benieuwd naar deze geur. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De bodybutters zijn altijd zo fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze boddy butter ruikt volgens mij heerlijk! Maar ik heb me voorgenomen om eerst wat meer bodyproducten op te maken vooraleer ik nieuwe koop. In de volgende sale wil ik wel een nieuwe scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Volgens mij heb ik deze geur al eens geprobeerd. Lekker zoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh deze lijkt me erg lekker. Ik vind de body butters van TBS ook goed

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ziet er goed uit en lekker dat ie in de sale was!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kende niet, maar zelfs afgeprijsd vind ik ze nog vrij duur. Ik snap dat je er lang mee doet en had ooit een mini body butter en die was ook heel fijn. Dus als ik niets meer heb, ga ik eens neuzen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij lijkt me heerlijk! Tijd om the body shop weer eens te bezoeken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -