Home | Interieur inspiratie + de leukste interieur shops.

Interieur, wie is er niet gek op. Ik kan uren pinterest afstruinen voor de prachtigste interieur afbeeldingen en deze allemaal pinnen op mijn geliefde 'h o m e' bord. Wat vol staat met wit, romantische, landelijke tinten, en oogverblindende interieurs. Vandaag heb ik voor jullie een artikel met inspiratie voor jouw inrichting thuis, of in jouw kamer + zet ik een aantal leuke interieur shops & items op een rijtje. Lezen jullie mee?


De leukste interieur shops zet ik op een rijtje!

H&M home 
Een van mijn favorieten waar ze prachtige interieur spullen verkopen, van praktische dingen van dekbedden etc tot leuke accessoires. Ze hebben ontzettend leuke en aparte items (waar ik zeker van hou!). Ik zou zeker eventjes kijken in de webshop van H&M! H&M home hebben ze ook in een aantal H&M filialen.

Velux rolgordijnen
Ook voor de praktische dingen zoals rolgordijnen heb je ook leuke webshops. Ik vind een rolgordijn altijd super handig en dit moet er wél mooi uit zien. (vind ik!) Bij de webshop VELUX  heb ik prachtige rolgordijnen gezien, praktisch maar mooi!  Ze hebben prachtige tinten en voor ieder interieur wat wils.

Dille & Kamille
Dit is toch wel echt mijn favoriete snuffel winkeltje, wat ben ik gek op deze winkel. Als ik later op mijzelf woon dan ga ik hier zoveel winkelen! Ze hebben van alles, van leuke tuinspulletjes, woonaccessoires tot keukengerij. Ik word altijd zo hebberig in dit leuke winkeltje. Ze hebben filialen zitten in de grote steden zoals: Breda, Utrecht, Rotterdam etc. Je kan ook een kijkje nemen in de webshop! Klik hier voor de webshop van Dille & Kamille !

Lifestyle Lou shop 
Deze webshop ken ik van de blog lifestylelou.nl, Milou heeft een leuke webshop opgericht met geweldige items. Ik vind de kaartjes en de leuke cadeauverpakkingen onwijs leuk. En het is niet duur! Klik hier voor voor de webshop, lifestyleloushop !

Juffrouw Saartje
Juffrouw Saartje is een winkel in Gouda met allemaal hebbedingetjes, ik heb hier wel eens een artikel over geschreven, dit artikel kan je hier lezen. Ik vind dit altijd zo'n leuk vrolijk winkeltje, ze verkopen er schrijfwaren, lijstjes, zijl, interieur items, tassen, kaartjes en natuurlijk ook veel leuke cadeau items. Dit winkeltje heeft helaas geen webshop maar als je een keer in Gouda bent moet je zeker een keertje kijken. :-)


Wat is jullie favoriete interieur winkel of webshop?

Liefs! Evelien

10 opmerkingen:

 1. Oeh, fijne inspiratie! Pinterest is echt de perfecte plek ervoor x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer nieuwe winkeltjes ontdekt :) Ik kan niet wachten tot ik eindelijk een huis kan inrichten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie! Ik ben gek op H&M home, met de overige ben ik (nog!) niet echt bekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne inspiratie! Ik ga nu meteen eens naar de webshops kijken, want ik ben zelf eigenlijk alleen bekend met H&M Home

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke inspiratie, ik vind dat H&M altijd leuke dingen heeft

  BeantwoordenVerwijderen
 6. H&M home is ook één van mij favorieten! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh leuk! H&M Home is inderdaad super fijn :D Ik kijk zelf ook graag op Society6 voor unieke interieur items :D En verder hou ik heeeel erg van vintage (zoals van de Verbaase Ree) en concept stores voor kleine, gekke vondsten. En op marktplaats staan soms ook écht interieur pareltjes!! :D

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh leuk rijtje van shops, ga ze eens bekijken! Kan altijd handig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel! Dille en Kamille is zó leuk, ik ben zo blij dat er in Groningen ook een filiaal zit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dille & Kamille heeft inderdaad zoveel leuke spulletjes :) Leuke inspiratie post!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -