Kerst | kerst cadeautjes voor hem én haar.

Kerst | kerst cadeautjes voor hem én haar.

Het is December! Dus de kerst staat voor de deur. Dat betekent de tijd van gezellig, familie en cadeautjes kopen. December is echt mijn favoriete maand, en ik vind het altijd zo feest om gezellig cadeautjes te kopen voor iedereen, vooral voor mijn vriend! Ik ga binnenkort eventjes statten met mijn schoonmem, en dan wil ik eventjes opzoek gaan naar leuke kerstcadeautjes. Omdat het soms lastig is om voor het ander geslacht een cadeautje te shoppen heb ik wat ideetjes voor jullie op een rijtje gezet! Kijken jullie mee?

Ik heb wel een cadeautjes lijstje gemaakt voor een vrouw die houd van persoonlijke verzorging, mode etc. Dat je hier rekening mee houd!


Wensenlijstje vrouw 

Kettinkje
Een perfect cadeautje voor de kerst voor je vriendin, je dochter, je vrouw, je zus etc is een klein subtiel kettinkje. Dit is iets wat veel vrouwen leuk vinden en is perfect om je outfit mee af te maken! Winkels: six, V&D, Hema, modemusthaves (budget) | Swarovski, pandora, bijenkorf (duurder)

Telefoonhoesje
Een nieuw telefoonhoesje  met een leuke tekst of figuurtjes erop. Is praktisch en leuk! En elke keer als ze haar mobiel gebruikt moet ze er aan denken dat ze het van jou heeft gehad.
Winkels: v&d, h&m, Hema.

Pantoffels 
Dit is een pérfect cadeautje voor de kouvatters onder ons. Heerlijke warme sloffen!
Winkels: hunkemoller, h&m, primark.

Ring 
Een ring is een cadeautje wat je duurder kan duur, maar natuurlijk ook in een goedkoper budget. Dit is echt een tip voor de vrouwen die een sieraden liefhebber zijn, hier maak je haar zeker blij mee. Alleen is het probleem wel, weet je haar ringmaat? Als je dat niet weet pik een ring mee van haar.
Winkels: Swarovski, six, lucardi, pandora, zinzi.


Sjaal 
Het is winter! Dus het perfecte cadeau is een leuke en warme sjaal die je heerlijk om kan doen bij de koudere dagen.
Winkels: Primark, pieces, mango, six, accesoirez.


Geurtje
Voor dit cadeautje moet je wel de vrouw goed kennen, en dan is dit zeker een perfect cadeautje! Of laat je adviseren in de winkel.
Winkels: Bijenkorf, douglas, ici paris.


Haarband
Dit is ook weer een perfect en handig cadeautje, een gebreide haarband. Perfect weer voor de vrouwen die het gauw koud hebben en het is ook nog eens fashionable!
Winkels: Primark, pieces etc.


Pyjamabroekje
Koop een leuk pyjama setje voor haar, hier kunnen vrouwen nooit genoeg van hebben en ik koop persoonlijk dit ook niet zo heel snel voor mij zelf. Dus dat is een super leuk idee!
Winkels: primark, hunkemoller.

Tas
Hier hoef ik weinig over te vertellen, tassen hebben vrouwen nooit genoeg!
Winkels: Mango, Vero Moda, pieces, h&m.


Nagellak
Een feestelijk lakje van essie wat helemaal in de feestdagen thema is.
Winkels: Etos, en webshops.

Rituals pakket
Een heerlijk rituals pakket! Je hebt hier verschillende geuren van bijvoorbeeld hamman. Hier zitten heerlijke producten in waar een vrouw heel erg blij van wordt. Dit is echt een verwenpakketje.
Winkels: Warenhuizen en bij de rituals winkel zelf.

Lingerie setje
Dit is voor de mannen onder ons die een vriendin hebben, als je haar cupmaat, omvang en haar smaak weet is dit een ge-wel-dig cadeautje. Verras haar met een mooi lingeriesetje! Bijvoorbeeld in zwart, rood of goudkleurig. In de tinten van de feestdagen.
Winkels: hunkemoller, livera, v&d, victoria secret.

Nu komen de cadeau ideetjes voor de mannen, dit vind ik persoonlijk zelf altijd erg lastig dus ik heb nu een wensenlijstje voor de man opgesteld, voor allerlei verschillende budgetten.

Horloge
Dit is een cadeau als je iets wil uitpakken voor een man, en je moet zijn smaak weten. Een moo horloge is handig, gebruik je vaak en is heel erg leuk om te geven.
Winkels: V&D, bijenkorf, lucardi, juwelier.


Schoenen
Dit is voor de man die een schoenengek is! Heeft hij een paar schoenen al lang op zijn wishlist staan? Verras hem met dat ene leuke paar!
Winkels: Sascha, omoda, invito.


Lp-speler
Dit is een cadeau voor de man die een muziekliefhebber is. Een lp-speler is weer helemaal terug van weggeweest, ook dit is weer een cadeautje voor iemand die wat meer budget heeft om uit te geven. Je kan er ook een LP bij doen van zijn favoriete band.
Winkels: Bol.com en urban outfitters.


Koptelefoon
Dit is ook weer een cadeautje voor de muziekliefhebber, je kan van budgetkoptelefoons tot een wat duurdere koptelefoon zoals eentje van beats by dre bijvoorbeeld.
Winkels: Media markt, flying tiger, bol.com

Boxers
Is een praktisch cadeautje! Ze hebben nu in de sinterklaas maand leuke en foute seizoensboxers, met kerstmannetjes, kerstbomen, en kerstkoekjes! Zó leuk!
Winkels: Bjorn borg, jack and jones, v&d, america today, hema.


Luchtje
Hier moet je een man wel goed voor kennen, je moet weten wat voor luchtje hij lekker vind. Of je gaat op jouw voorkeur af! Ik vind het luchtje van giorgio armani heel erg lekker, en die van hugo boss.
Winkels: Douglas, ici paris.

Mutsje
Is leuk om zelf te maken maar ook om te kopen. Dit is heel erg leuk voor de koude wintermaanden! Want dan is een warme muts natuurlijk niet te vergeten.
Winkels: Jack and jones, primark, h&m.

Foute kerstsokken 
Dit vind ik een van de leukste cadeautjes! Foute kerstsokken, budget, en heel erg leuk om te geven!
Winkels: primark, h&m.

Vinden jullie cadeautjes kopen ook soms erg lastig? 
Liefs! Evelien 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ohhh wat tof! Ik vind cadeautjes kopen altijd juist heel erg leuk om te doen 🙂

  2. Erg handig lijstje =)
    Cadeaus uitzoeken is altijd lastig.
    Liefs Jorinda

  3. Cadeaus kopen vind ik ook altijd moeilijk. Het verzinnen lukt nooit echt bij mij… Voor mijn vriend weet ik als enige wél altijd iets, namelijk een LP haha. Scheelt toch weer! :')

  4. Handig deze lijstjes, vooral die voor de jongen haha. Blijft altijd weer lastig 🙂

  5. Leuk lijstje! Het blijft altijd moeilijk om voor mannen te shoppen hihi. Dat luchtje heb ik ook ooit eens gekocht. Ik vond hem wel lekker ruiken. -x-

  6. Ik zou zelf heel blij zijn met de cadeaus die je als tip geeft. Leuk zijn ze! Op mijn lijstje staan een paar van deze maar ook zilveren bedeltjes voor mijn armband, die wil ik heel graag

Geef een antwoord

Sluit Menu