Dilemma op dinsdag boek & jaar kalender!

Ik was ongeveer twee weekjes geleden jarig, en ik heb echt een super leuk cadeautje gehad van mijn ouders. Ik ben echt gek op de dilemma op dinsdag Facebook pagina. Elke dinsdag komt er dan een raar, lastig dilemma waar je gewoon zó lastig uit kunt kiezen. Ik vind dat gewoon heel leuk en grappig. Op station Utrecht liep ik eventjes langs de AKO en zag ik dat ze een dilemma op dinsdag boek hebben. Dit stond natuurlijk op mijn verjaardags lijstje en die heb ik gekregen, en ook nog eens de jaarkalender! Kijken jullie mee?


Wat ik zo leuk vind aan het boek is dat je elke keer een bladzijde omslaat en daardoor zoveel verschillende dilemma's hebt, is heel erg leuk voor een avondje met je schoonfamilie, vriendinnen of je ouders. Lachen gegarandeerd! En natuurlijk veel lastige dilemma's waar veel discussies over komen.

Dit soort dilemma's staan in het boek!:


Je hebt ook nog de weekkalender, die heb ik bij het kastje boven mijn bed gehangen. Deze is voor het nieuwe jaar. Er zijn 52 dilemma's voor het hele jaar, dus voor elke week! Er hangt een potloodje bij en onder de twee plaatjes staan lijntjes. Dus de mensen die in jouw kamer komen kunnen opschrijven welk dilemma ze kiezen. Leuk hé? 


Het boek is 14,95 en de weekkalender 15,95, het is onder andere verkrijgbaar bij de AKO of andere boekhandels en natuurlijk bol.com.

Kenden jullie dilemma op dinsdag? En volgen jullie de facebookpagina? 

Liefs! Evelien

22 opmerkingen:

 1. Hahaha! Oké om die eerste foto moest ik wel even heel hard lachen. Wat een grappig concept! En bedankt voor de tip, dit is wel een leuke om te onthouden om aan iemand te geven voor Sinterklaas :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja is inderdaad een super leuk cadeautje voor sinterklaas of kerst! Ja grappig he? De dilemma's zijn soms zo raar hahaha :)

   Verwijderen
 2. Ik vind het zo'n leuk boek! Echt heel grappig met moeilijke keuzes, waar ik vaak nauwelijks tussen kan kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk. Ik doe dit nog weleens met een vriendin, maar dan doen we een ranzige versie. Ik zou je de details besparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dilemma op dinsdag blijft zo leuk! Ik vind het altijd zo leuk om de antwoorden op die vragen van andere mensen te horen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja he! Ik link altijd op Facebook wat vriendinnen erin zodat hun ook kunnen kiezen. :-)

   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 5. Wat grappig! Ik heb het boek wel al vaker voorbij zien komen. Lijkt mij inderdaad erg lachen, maar ik zie mezelf er ook wel enorm om stressen haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik vind dat boek zo geniaal, volg ook de Facebook ervan. Leuke kadootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaaa ik volg de Facebook er ook van, elke dinsdag weer in dilemma haha! x

   Verwijderen
 7. Dit boek is zo leuk! Ik kreeg het vorig jaar voor mijn verjaardag en heb me er heel lang mee vermaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend grappig! Het boek heb ik al eens vaker gezien, maar de kalender nog niet! Sommige dilemma's zijn zo lastig! Je gaat er dan inderdaad langer over nadenken! Ik zou het boek en de kalender wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaaaa ik kan soms echt niet kiezen! Vind het soms best lastig inderdaad. Maar is wel echt leuk bedacht. <3

   Verwijderen
 9. Hahaha dit is zo geweldig! Als we ons tijdens colleges vervelen, gaan we met vriendinnen soms naar die facebook pagina en gaan we dilemma's lezen haha. Soms zijn ze echt verschrikkelijk, maar ohzoleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa dat is zo leuk he! Ik ging ook altijd inderdaad naar die Facebook pagina. Kan je zulke lol om hebben. :-)

   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 10. Grappig zo dat concept! Vooral de kalender is leuk om in de wc op te hangen, heb je nog iets om over na te denken [proest het uit van het lachen]

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja die zijn zo leuk! Ik zit ook al lang te twijfelen of ik het boek zal kopen of niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahaha ooooh wat een heerlijk concept dit! Leuk voor mij om als sinterklaas cadeautje te vragen!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha piemelboy69! Mijn vriend en ik hebben nu een discussie daarover. Wat een leuk cadeau :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahaha ja die is ook zo lastig, ja leuk cadeautje he! <3

   Verwijderen
 14. Hé, ik wist helemaal niet dat daar een boek en kalender van zijn! Zo leuk! Ik moet ook altijd zo lachen om die Facebookpagina :'). Leuke nieuwe lay-out heb je trouwens! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja er is zelfs volgens mij een scheurkalender! Heel leuk, ah dankjewel! Ik ben ook echt heel erg blij met mijn nieuwe lay out <3

   Verwijderen
 15. Wat super leuk dit :D En een frikandel speciaal als ontbijt... daar zou ik echt geen moeite mee hebben xD

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -