WINACTIE | FLOW WEEKLY - ODE AAN HET TWIJFELEN | CLOSED

Wiehoe! Mijn eerste winactie op by-evelien.nl. Ik liep denet blij op station utrecht centraal, want ja ik heb herfstvakantie, blijheid! En moest wachten op de trein naar Gouda, dus ik ging eventjes de bruna in (zoals altijd) en genieten van alle mooie boeken en tijdschriften. Ik nam deze leuke flow weekly met lijstjes, knipsels, mooie teksten en diy's mee in mijn mandje. En dacht, waarom neem ik er niet eentje mee voor één van mijn lezers (benieuwd of mannen het lezen) en lezeressen! :-) Je hoeft alleen maar mij te volgen op bloglovin. Dat is het enigste wat je moet doen! En natuurlijk je e-mail laten weten in een reactie hieronder.  En als je het leuk vind mij volgen op Facebook & instagram ;)
Dus het enigste wat je moet doen is mij volgen op bloglovin en in een reactie hieronder laten weten wat je e-mail is zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent!

Je kan meedoen tot Maandag 2 November. <3

Liefs! Evelien

13 opmerkingen:

 1. Superleuk! Vooral ook hoe je de winactie foto hebt vormgegeven!
  Ik laat mijn vriend wel eens FLOW zien en hij vindt de onderwerpen meestal wel goed en ook de vormgeving (hij is graficus van origine) maar toch net te zoetig en vrouwelijk allemaal (te veel frutsels en fratsen zegt ie) dus IK ben ook erg benieuwd of hier mannelijke lezers aan mee doen maar wie weet ;-)
  Ik doe iig erg graag mee.
  Ben zelf nl een enorme twijfelkont (ja Tweeling van sterrenbeeld, aargh...) en wat is leuker dan dit luchtig en met humor en vrolijkheid te benaderen met deze FLOW weekly? Lijkt me erg goed tegen een herfstdip ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Há, ik wilde je sowieso al volgen op Bloglovin' en ga nu meteen meedoen met je winactie :)
  Ik heb weleens met de Flow in handen gestaan, maar toch weer weggelegd. Ben dus wel benieuwd of ik het wat vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Mijn e-mail is florence.wijnen@hotmail.com :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave winactie! Ik doe zeker mee, mijn e-mail is jona.van.hessche@gmail.com
  Groetjes, Jona :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke winactie, die kleine flow boekjes zijn erg leuk! Ik ben ook een echte twijfelkont, dus deze komt als geroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mijn mailadres is trouwens info@simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk zeg! Natuurlijk doe ik graag mee! Oppertwijfelkont hier ;-) Mijn mailadres is hallo@monsieurmango.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Ik doe zeker mee! Mijn e-mailadres is: lydiauitdefles@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, I'm in! Vooral omdat ik pre-cies doe wat jij doet. Als ik moet wachten op de trein, ben ik so-wie-so in de Bruna te vinden. Lekker rondsnuffelen. Ik kan daar bijna nooit weggaan zonder iets te kopen. Liefde voor letters op papier. Of boekjes waarin ik zelf letters op papier kan zetten. JAAA <3 Leuke winactie! Alvast hele fijne vakantie komende week! O ja, en hier mijn emailadres: sboogaard4@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke winactie! Ik ga zeker een kansje wagen: ilsekleiberg@gmail.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh wat leuk! Ik ben dol op de Flow weekly en op de Flow zelf. Altijd leuk zo'n feel good tijdschrift. Ik doe in ieder geval mee, mijn e-mail is: chelseymeijners@outlook.com :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk! Mijn moeder is gek op de flow, dus ik zou dit graag voor haar winnen. Ik volg je op bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -