Photodiary 24 – Heel holland bakt, ziekjes, boektober, uiteten & shoppen met boyfriend!

Photodiary 24 – Heel holland bakt, ziekjes, boektober, uiteten & shoppen met boyfriend!

Hiep hoi! Photodiary 24 alweer, mijn favoriete getal en natuurlijk mijn geluksgetal. Heel cliché, want het is het getal van mijn verjaardag! Ik heb deze week weer een leuke week gehad. Ik had een toets van reken waar ik altijd erg zenuwachtig van word, maar heb gelukkig een 7,4 gehaald. Super fijn! Ik ben erg ontspannen, volg met plezier heel holland bakt, gezellig avondje met Ankie gehad, voelde me helaas ziekjes, en ben heerlijk uiteten geweest. Kijken jullie mee?

Helaas lag ik dinsdag ziekjes op bed. Ik kreeg een heerlijk ontbijtje op bed van lieve mama en een grote kop thee. Ik had heel erg last van hoofdpijn, buikpijn en verkouden oftewel een snotneus. Verschrikkelijk!
Wat wel weer heel leuk was dat ik een pakketje kreeg! Ik voelde mij net jarig, zo leuk ingepakt! Ik kreeg mooie sieraden want ik had shoptegoed gewonnen. 

Toen ik ziekjes thuis was had ik ook eens de tijd om een lekkere lunch te maken, ik maakte yoghurt, muesli, gedroogde aardbeien, druiven en kiwi. <3

Jaar heerlijke brownies gemaakt! Ik was helemaal in de mood doordat ik elke zondag avond heel holland bakt volg, vind dat zo leuk. 

Vond deze tekst zo leuk! En vooral ook op de slaapkamer, inspiratie van de vt wonen beurs. <3

Blijf mijn deur zo’n vrolijke en gezellige deur vinden! Ik heb hem vol geplakt met allerlei polaroid foto’s van mooie momenten. 

Ik ben heel erg blij met mijn cd / dvd kast die ik van mijn ouders heb gehad, ze hoefde deze kast niet meer dus ik nam hem in beslag. Zoveel  dvd’s! Leuk he?

Selfie! Ik ben gek op rode lipstick.

Deze mooie ketting zat in het pakketje, gaaf is die he?

Ochtendje bloemschikken op mijn werk, geluksmomentje, zoveel mooie bloemen. 

Mijn nieuwe outfit! Ik vind de rok zo ontzettend tof met het pantershirtje. Bij rokken.com geven ze veel inspiratie op het gebied van rokjes, hoe je ze kan combineren en leuke inspiratie. Love it! Neem zeker een kijkje als je ook zo’n rokjes liefhebber bent als ik.

Middagje de stad in oftewel winkelen met vriendlief in Gouda, ik kwam twee vriendinnen ook nog eens tegen, super gezellig! Mike heb hele leuke dingetjes geshopt en na afloop haalde wij een goudse stroopwafel en een sapje bij la place.

Met lief op het balkon bij opa en oma, in onze nieuwe outfits! 🙂

Wij gingen een avondje gezellig uit eten met zijn viertjes, lekker bij atlantis in Gouda. Heb heerlijk gegeten!

Ik doe mee met boektober! Ik ga deze drie boeken lezen deze maand. Ik ben benieuwd of ik het ga halen!
Middagje wandelen met mike, wat een mooi herfstweer was het zondag. <3
Hoe was jullie week? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 18 reacties

  1. Erg leuke foto's! Vooral die laatste van jullie samen.

    Zo te zien voel je je inmiddels alweer flink opgeknapt. (Lekker ontbijtje had je moeder gemaakt.)
    Dat kettinkje vind ik ook heel erg mooi.

    1. ah dat is lief om te horen, dankjewel! Ja super fijn, vond het ook zo lief dat mijn mem helemaal een ontbijtje maakte. <3

      Liefs! Evelien

  2. Aaah wat leuk om al die ingepakte pakketjes te krijgen, ik zou me inderdaad ook jarig voelen!

  3. Wat een leuke foto's weer. En je maakt mij ook best jaloers met al dat eten, hoor! Vooral de brownies zien er overheerlijk uit x

  4. Leuke outfit met je rok zo! Staat je goed. Paaz wil ik ook nog heel graag lezen 🙂 Heel Holland Bakt heb ik gemisd, ben aan het overwegen of ik hem ga terugkijken haha.

    1. Ah dankjewel! Die rok zou ik niet zo een twee drie uitzoeken maar toen ik hem aanzag vond ik het toch wel heel erg leuk. 🙂

  5. Net cadeautjes, zoals ze ingepakt zijn. Leuk! Ik vind rode lipstick jou zo mooi staan altijd. Wat een hoop lekkers zie ik weer voorbij komen <3 Ik wens je een fijne week! Liefs Nina

  6. Ik vind Heel Holland Bakt ook zó'n leuk programma, ik loop alleen wel altijd te watertanden van alle heerlijke baksels haha. Je outfit vind ik heel leuk, vooral de rok vind ik heel gaaf!

    1. ja echt he! Dan heb ik gelijk altijd zin om alles zelf ook te gaan maken haha. 🙂

  7. Super leuke foto's! Ik vind die tekst van vt wonen ook echt super leuk 🙂

    xx

    1. Ja he! Vond dat zo'n leuk ideetje om boven je bed te doen. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu