Hotspot: Marbles Vintage Amsterdam! #1

Een nieuwe rubriek op mijn blog, hotspots in leuke steden! Elke keer als ik een leuke hotspot heb ontdekt in een leuke stad maak ik er foto's en zet ik het op mijn blog. Deze keer heb ik een leuk vintage winkeltje ontdekt in Amsterdam. Ik kende dit winkeltje al wel van Facebook maar had het nog nooit opgezocht, je vind dit winkeltje op de staalstraat nummer 30. Is makkelijk te bereiken met de metro, of zelfs als in je Amsterdam woont op de fiets! Het is vlak bij de albert kuyp straat. :-)


Ze hebben hier allemaal vintage kleding, oftewel tweedehands. Ik vind het heel leuk om tweedehands te winkelen, ik heb een keer bij een andere vintage winkel maar dan in Utrecht een leuk blousje gekocht, en een bruin ouderwets tasje. Voor zo goedkoop! In dit winkeltje hadden ze zoveel leuke tassen, schoenen en vooral de korte broekjes vond ik ook echt geweldig. Ik heb een aantal foto's gemaakt zodat jullie het een beetje kunnen zien!


Ik hou echt van dit soort winkeltjes, ik ben benieuwd vinden jullie dit ook altijd leuk? :-) 

Kenden jullie deze leuke winkel in Amsterdam? En wat vinden jullie van deze nieuwe rubriek? Ik ben benieuwd! Laat het mij weten in een reactie hieronder. :-)

Liefs! Evelien

14 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er leuk uit daar! Hotspot artikeltjes zijn altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah dankjewel Luna, leuk dat je dat leuk vind, want ze komen vaker voorbij! :)

   Verwijderen
 2. Bij station amsterdam amstel in de buurt zi. Een episode ook hele toffe vintage winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah bedankt voor de tip! Ga ik ook een keertje kijken. :)

   Verwijderen
 3. Ik heb eigenlijk nog nooit geshopt bij een vintage winkeltje, maar nu wil ik het ook 'proberen'! haha. Leuke foto's heb je ook gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja is echt super leuk! Je kan er vaak leuke items shoppen. :-)

   Verwijderen
 4. Oh ik kende dit nog helemaal niet, ziet er heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Ah jammer, is echt heel erg leuk! Vind ik in ieder geval. :)

   Verwijderen
 6. Wat leuk! Jammer dat het hier nergens in de buurt is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het eigenlijk nog nooit gezien in Amsterdam, maar wat ziet het er leuk uit! Die korte broekjes trekken het meest mijn aandacht, zo pretty. x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -