Gezellig sfeertje in mijn kamer.

Ik hou van sfeer en ben dol op mijn kamer. Daarom vind ik het ook zo onwijs leuk om mijn kamer zo sfeervol mogelijk te maken, gezellig aan te kleden met leuke kaarsjes en ik heb alweer mijn kerstlampjes te voor schijn gehaald. Heel vroeg maar ik vind het altijd zo leuk staan! En gezellig. Veel leuker dan dat grote licht, ik plaatste een foto op mijn instagram en merkte dat veel mensen de foto leuk vonden en reacties erop kreeg. Daarom dacht ik ik plaats een aantal foto's van mijn sfeervolle ( vind ik! ) kamertje. En ja het is echt een kamertje, mijn kamer is niet zo heel groot haha.
Vinden jullie het ook altijd zo leuk om je kamer in te richten? En wat vinden jullie van mijn kamer? :-)

Liefs! Evelien
8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gezellig uit! Ik moet dat ook eens gaan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg knus en gezellig uit <3 Ik ben ook dol op inrichting. Vind de herfst en winter daarom ook extra leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lampjes maakt het sfeertje in je kamer af, ziet er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja! Ik heb het al wel 10 keer eerder gezegd geloof ik, maar ik vind jou kamertje echt enorm knus en sfeervol! Nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een gezellig sfeertje! Ik vind het ook altijd zo fijn om mijn kamer netjes te houden en dan zo gezellig mogelijk te maken met kaarsjes enzo. Lang leve het najaar hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke kamer! Gezellig ingericht! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klein maar fijn, het ziet er heerlijk knus uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -