Mijn nieuwe kamer! ✿

Mijn zus is al een tijdje het huis uit en ik wou mijn kamer gaan veranderen, ik vond haar behang eigenlijk wel heel erg leuk, en in haar kamer paste mijn nieuwe twee persoons bed beter. Dus ik ben overgegaan naar haar kamer! Ik heb het helemaal naar mijn stijl ingericht, spulletjes overgebracht en het opnieuw gestyled. Ik ben er echt super blij mee en zeker met mijn twee persoons bed, is super fijn om heerlijk op te relaxen. Ik heb foto's gemaakt en wou graag aan jullie ( en veel van jullie vonden het leuk om te zien! ) mijn nieuwe kamer te showen.

Ik heb eigenlijk nergens inspiratie vandaan gehaald, ik heb het gewoon ingericht hoe ik het zelf leuk vind. Ik vind het trouwens zo'n feestje als je dan je kamer weer helemaal opnieuw kan inrichten, kan ik zo gelukkig van worden. Is zeker een geluksmomentje, en hoe leuk zijn deze flamingo sokken? Ik ben helemaal fan van flamingo's.

Liefs! Evelien

19 opmerkingen:

 1. Leuk dat je nu de kamer van je zus kon overnemen, je hebt het heel mooi ingericht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het resultaat mooi geworden, echt Pinterest waardig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moooi hoor! En wat een leuke sokken, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah je bed ziet er echt heerlijk uit met al die kussentjes. Mooi gedaan met dat doek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er allemaal mooi en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaaf zeg, het is een supergezellig geheel zo! En je sokken zijn zo leuk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk ingericht! Ik heb laatst ook mijn eigen kamer helemaal opnieuw ingericht! zo leuk. En die sokken heb ik ook, haha. lachen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kamer heb je! De foto's zijn zo mooi dat ik ze nog zo op tumblr kan vinden. Heb je dus echt prachtig gedaan! En wat zijn die sokken toch zoooooo lief! Ik ben echt verslaafd aan gekke sokken, dus hier ben ik dan heel erg jaloers op hihi. Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah dankjewel! Echt heel lief, ja leuk he! Ik vind flamingo's zo ontzettend schattig. :)

   Verwijderen
 9. Ik ben zo jaloers op je kamer! Mijn kamer is echt knaloranje geverfd (moest van de mama in der tijd .. ) zodat het echt altijd schreeuwerig is in m'n eigen plekje .. Binnenkort verhuizen, en dan richt ik het echt 100% volgens mijn eigen smaak in!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah wat lief! Dankjewel, oh dat is heel vervelend. Wat fijn dat je gaat verhuizen! Kan je er echt je eigen plekje van maken. :-)

   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 10. Super mooie kamer. En echt een hele mooie kussens, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -