Shoplog, Mango, Etos, Van Haren, Pieces en meer!

Whie! Mijn favoriete artikels om te schrijven, hoera naar de shoplogs en natuurlijk het shoppen. Zoals jullie weten ben ik echt een shopaholic en ben ik verslaafd aan alles wat met winkelen, schoenen en kleding te maken heeft. Ik shop dan ook vaak en kunnen jullie wel verwachten dat jullie eens in de maand wel een artikeltje met mijn aankoopjes kunnen zien en al mijn blijheid, enthousiasme en verliefdheid erbij. Ja ik word zo gelukkig van winkelen. :-) Zijn jullie klaar voor al mijn aankoopjes?

shoplog mango, etos, van haren, pieces en meerMango - 19,95 ( sale )

budget schoenen, sale, zomer, winkelen, blog

Allemaal sale! Goude sandaaltjes, van wonderen schoenen - 69,95. 
Zwarte sandaaltjes, Van Haren - 19,95. 
Zwarte laarsjes - Van Haren - 15,95, dit afgeprijsd! <3


Christina Aguilera, by night - 14,95. 


Actie Etos, 2 andrelon producten voor 4 euro. 


Kettingen pieces, links 3 euro, rechts 4 euro. 


Pyama bij de hunkemoller, ze hebben daar nu super leuke sale en ik heb het altijd erg warm dus was opzoek naar een luchtig schattig pyjamaatje, toen zag ik deze met nog een heel schattig broekje erbij. Ik draag liever strings maar ik vond deze ook wel heel mooi. :-)

Ik kocht dit setje voor 19,95, ook in de sale! <3

En nu de 'aan' foto's!

Ik ben zo blij met mijn rode jurkje, ik was er echt al een hele tijd naar opzoek, of sommige vond ik niet mooi staan of de kleur was niet helemaal de kleur rood die ik zocht. Ik ben helemaal blij! Trouwens ik heb dit allemaal geshopt in Haarlem. :-)

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 

Liefs! Evelien14 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aankopen allemaal! Ik ben verliefd op het rode jurkje van Mango <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja mooi is die he! Eindelijk na lange tijd zoeken had ik het perfecte jurkje gevonden. <3

   Verwijderen
 2. Wat een mooi jurkje zeg! Superleuke aankopen allemaal!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke shoplog! Je bent goed geslaagd, super leuke spulletjes heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja was zo goed geslaagd in Haarlem! Heerlijke shop stad, love it. :-)

   Verwijderen
 4. Wauw die jurk! Wat sta je er prachtig mee. Die pyjama van Hunkemoller lijkt me ook fijn, misschien moet ik er ook maar eens een kijkje nemen, ze hebben er inderdaad vaak leuke solden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah heel lief, dankjewel! ja mooi is die he! Vind hem zo schattig. :-)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke aankoopjes! Het jurkje staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -