Outfits die ik afgelopen tijd heb gedragen! ✿ #1

Ik maak af en toe als ik een leuke outfit aan heb een fotootje en drop ik die op instagram of social media met de hashtag #OOTD. Dit doe ik niet elke dag want soms vergeet ik het ook wel eens, en is niet alleen maar leuk om dat soort foto's te maken, de afgelopen maand heb ik wel een handjevol foto's geplaatst van mijn outfits die ik droeg en vind het leuk om ze hier te laten zien, vinden jullie dit leuk om vaker terug te laten komen? :-)


primark, vintage, outfit, mode, blog, apieceoffashionandbeautyvila, mode, fashion,outfit
Bijschrift toevoegen


outfit, mode, fashion, blog, jurkje, rokje, rood


Sorry trouwens dat er zaterdag en zondag geen artikel online is gekomen. Ik was dit weekend bij mijn vriend. Ik zal het voortaan wel eventjes laten weten als dat zo is, dan weten jullie dat! Oh en trouwens nog 1 volger en dan haal ik de 300 volgers! Wie oh wie wordt het? :-)))

Wat vinden jullie van de outfits? Welke is jouw favoriet? :-)

Liefs! Evelien
12 opmerkingen:

 1. Ik vind je grijze èn je gestreepte jurkje heel erg leuk! Streepjes zijn àltijd goed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfits, dat groene jurkje vind ik echt zo leuk bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. ja mooi is die he! Heb eindelijk het perfecte rode jurkje gevonden. <3

   Verwijderen
 4. Dat strepenjurkje vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien in zo'n overzichtje. Ik vind je streepjes jurkje heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je jurkjes super leuk!! Staan je ook erg goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh wat een leuke outfits, die jurkjes zijn zo pretty!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dat eerste jurkje mooi zeg! x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -