Boek review: Eleanor & Park.

De zomerse temperaturen stijgen omhoog, en het is echt perfect weer om een heerlijk boek te lezen. Ik heb het boek Eleanor & Park uitgelezen. En er staan nog meer boeken op mijn to do lijstje om te lezen deze zomer. Ik vond dit zo'n leuk boek en las super vlot weg! Lezen jullie mee naar mijn mening? 
Ik heb dit boek in het engels gelezen, meestal moet ik er altijd eventjes inkomen maar ik zat gelijk in het verhaal. Super fijn, ik vind het ook nog wel eens lastig om een engels boek te lezen maar deze was echt makkelijk te begrijpen, weinig moeilijke woorden en het las gewoon heel makkelijk weg! Ik vind het een geweldig boek en zeker een aanrader. :-)

Samenvatting
Op een ochtend gaat Eleanor naast Park in de bus naar school zitten. Met haar vuurrode krullen, jongensachtige kleren en een harde stem is ze een verschijning waar niemand omheen kan. Ze valt eg op. De stille jongen Park is zelf ook een buitenbeentje. Hij houdt van stripboeken en punkmuziek. Eleanor en Park vertellen afwisselend elk vanuit eigen perspectief hoe ze elkaar liefde vinden en wat 
die betekend. Dominante, gewelddadige (stief) vaders en klasgenoten en in Eleanors geval schrijnende armoede vormen een bedreiging voor hun samenzijn. Dus moeten ze een andere manier vinden om elkaar te zien en de liefde te geven aan elkaar. Een mooi romantisch en grappig boek over je eerste liefde. 

Voordelen: 
 • Leest makkelijk weg. 
 • Leuke personages. 
 • Afwisseling in personages met verhaallijn. 
 • Boeiende verhaallijn, niet langdradig. 

Kenden jullie dit boek? 
Liefs, Evelien

12 opmerkingen:

 1. Mij lijkt het ook een leuk boek! Ik kende het nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hij is niet zo heel erg bekend, ik had hem volgens mij ook ergens bij een andere blog voorbij zien komen. :-)

   Verwijderen
 2. Die wil ik lezen! Leuke foto ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het boek nog niet! Klikt wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne review, klinkt als een leuk boek! Komt zeker op mijn 'leeslijstje'! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het boek nog niet, maar klinkt wel erg leuk! Ik ben nog op zoek naar een aantal goede titels voor de vakantie, dus bij deze heel erg bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah super! Ja is echt heerlijk ook voor de vakantie. :)

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -