Tip: tijdschriften pakket voor 5 euro!

Goedemorgen! Fijne maandag iedereen! Hebben jullie een leuk weekend gehad? Mijn ouders kwamen terug van een weekje vakantie, heb vrijdag nacht een nacht gestapt in Utrecht, hebben heerlijk een hapje gegeten bij de pizzeria om te vieren dat ze terug zijn, en hadden gisteren een feestje omdat  mijn ouders ook nog eens 25 jaar getrouwd zijn! Ik heb in dit artikel een tip voor jullie, het is zeker een tip als je een tijdschriften junkie bent dus lees mee. :-)


 Bij de Albert Heijn heb je zomertijdschrift pakket, 3 tijdschriften voor 5 euro! In het pakket zaten de ELLE, Cosmopolitan en woman's health, perfect voor de zomervakantie of als je leuke tijdschriften wilt meenemen naar je prachtige zonbestemming. Of natuurlijk als je lekker wilt relaxen in het zonnetje in je tuin. Geweldige aanbieding dus!

Liefs! Evelien

6 opmerkingen:

 1. Ja, ik stond er gister mee in de hand, misschien dat ik toch maar ga kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tip! Ik vind niet alle tijdschriften even leuk dus daarom laat ik hem liggen, maar als je er wel van houdt is het een hele leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja het is ook zo goedkoop! Harstikke leuk voor de zomer. <3

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -