Outfits I love to wear! #1

Het zomerse weertje komt eraan! Het is tijd voor de korte broekjes, jurkjes en zomerse topjes. Ik vind het altijd leuk om s'avond voordat ik ga slapen een outfit uit te zoeken voor de volgende dag. Ik leg ze dan altijd neer op mijn bed en kijk of het leuk staat. Ik heb hier wel eens eerder een artikeltje over geschreven maar dan in de winterversie. Ik heb een aantal zomerse outfits opgesteld die ik erg graag draag met dit zonnige broekjes! Kijken jullie mee? :-)


Outfit 1:
Broekje - the sting, shirtje - primark, ketting - primark, en tasje - vintage. <3

 Outfit 2: 
Broekje - the sting, shirtje - the sting, tasje - vintage <3

Outfit 3:
Broekje - the sting, tasje - vintage, streepjes shirt - monki.


Outfit 4: 
Broekje - H&M, tasje - pieces, shirtje - primark, ketting - h&m. <3

Wat vinden jullie van deze zomerse outfits!

Geniet van jullie zomerse vrijdag!

Liefs! Evelien

13 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -