Dakraam gordijnen van VELUX! + wooninspiratie.

Dakraamgordijnen van VELUX!

 Mijn zus is natuurlijk uit huis en ik mag waarschijnlijk van kamer veranderen. Ik ga dan mijn huidige kamer uit en mag misschien op zolder slapen of op de slaapkamer van mijn ouders en verhuizen hun naar mijn nieuwe kamer. Ik ben een beetje aan het kijken op internet naar nieuwe dakraamgordijnen en kwam op de site van VELUX terecht. Dit is een site voor dakramen en gordijnen. Precies wat ik nodig heb dus!

Ik kwam op de site terecht . Ik ging een beetje rondkijken en zag hele mooie dakraamgordijnen. Wat ik vooral heel leuk vind is dat ze verschillende kleuren hebben en voor iedereen wat! Voor elk interieur hebben ze wel iets leuks.
Ik vind deze gordijnen echt prachtig, het is een mooi interieur en geeft net eventjes die mooie touch aan je huiskamer sfeer. Ik vind hieraan vooral de lichte kleur echt mooi en de lichtval. Terwijl het allemaal heel wit is vind ik het toch erg mooi staan.


Mijn mening over dakraamgordijnen

Ik had altijd een beetje een mening over dakraamgordijnen, ik zag meestal altijd saaie gordijnen die er niet heel gezellig uitzagen. Ik was er nooit heel erg enthousiast over. Nou ik gecontacteerd werd door dit bedrijf en ik de site bezocht zag ik echt foto’s en artikelen die helemaal niet waren zoals ik had gedacht! Zoals de foto hierboven, ik vind dat dit echt het interieur afmaakt.
 Mijn mening over de shop VELUX

Als eerste, wat een mooie strakke site. Heel overzichtelijk, je kan alles goed vinden en er staan zelfs kortingacties op. Wie wilt dat nou niet!? ;-) Ik vind de foto’s ook erg mooi, zo kan je echt goed zien hoe het product is in het interieur zelf en hoe dat er nou precies uitziet. Ook heb je ruimte tijd garantie, 3 jaar dat vind ik ook zeker een pluspunt.

Wat ik ook nog heel leuk vind is dat ze wooninspiratie hebben op hun site, zo kunnen mensen inspiratie opdoen voor hun interieur. Je kan zelf de ‘type’ slaapkamer kiezen en zo inspiratie opzoeken. Hoe leuk is dat!

Anchor tekst: VELUX
Kenden jullie de shop VELUX? En hebben jullie ook dakraam gordijnen, zo niet of als je ze nog nodig hebt kun je zeker eventjes hier winkelen. ;-)


Liefs! Evelien10 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -