Spring outfits I want #1 + 5SOS concert!

Op pinterest kijk ik altijd voor leuke outfit inspiratie, het is nu echt officiel lente en er is nog geen een lente outfit inspiratie artikel online gekomen. Ik heb zo onwijs zin om te winkelen en me kledingkast nog meer te vullen, hij puilt al uit van de jurkjes en rokjes voor de lente en de zomer maar toch blijf ik altijd maar shoppen. :-) Ik heb wat leuke outfits uitgezocht, voor een chill avondje met vriendinnen, of een date-night met je lief! <3
Nog iets wat er helemaal niet bij past maar ik toch eventjes wou vertellen, ik moet vandaag eerst een dagje werken tot kwart voor 5 en daarna ga ik naar het 5 seconds of summer concert in the ziggodome! Wie gaan er nog meer? :-) Ik heb zitplaatsen in ieder geval, super chill. 


Welke outfit is jouw favoriet? Ik vind die met het gele vest erg leuk en de laatste outfit. :-)

Liefs! Evelien

7 opmerkingen:

 1. Leuke outfits, ik vind dat je een leuke stijl hebt. De eerste en eenerlaatste is echt mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan, dat gele vest is inderdaad superleuk (geeeel ♥). Have fun bij 5SOS! Al is het inmiddels al begonnen geloof ik. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk! Ik zou het zelf ook allemaal dragen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke items! Ik kan niet kiezen welke ik het leukst vind, vind ze allemaal super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De witte top van de eerste outfit heb ik, zo blij mee! Erg leuke outfits heb je samengesteld. En wat heb je een mooie blog, ik volg je nu! X

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -