Je boyfriend is jarig? Help! Kado ideetjes voor je boyfriend.

Is je boyfriend bijna jarig? En je weet nog niks om te geven? Geen paniek ik heb vandaag voor jullie kadootjes op een rijtje gezet die je aan een vriend, of je boyfriend kan geven. Ik vind een kadootje kopen nooit zo heel erg moeilijk, maar ik hoor van vele vriendinnen dat ze daar moeite mee hebben. Daarom dus leuke kadootjes + uitjes op een rijtje!
Nieuwe schoenen, nette schoenen of stoere allstars! - Een nieuwe zonnebril voor de zomer - Een horloge - Een hugo Boss luchtje, ik vind deze zo ontzettend lekker ruiken! - CD van zijn favoriete band - een t-shirt - Douchegel - Luchtballon vaart, super romantisch! - zijn favoriete serie - een nachtje weg - een dineetje voor hem koken - gamespel - tijdschrift - boxers. <3

Wat geven jullie je boyfriend voor zijn verjaardag? :-)

Liefs! Evelien

4 opmerkingen:

 1. Cadeaus kopen voor een jongen is zo moeilijk! Leuke ideen heb je gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe ideeën zeg!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb bijna nooit een vriend maar my god dat is echt moeilijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh help, mijn vriend is ook bijna weer jarig. Ik vind het altijd zo moeilijk! Meestal doe ik iets van een weekendje weg of iets dergelijks.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -