Polaroid foto's.

Zoals jullie misschien gelezen en gezien hadden heb ik een aantal polaroid foto's besteld bij de Hema. Ik vond ze eigenlijk zo leuk dat ik nog niet eens zo goed wist hoe ik ze zou gaan ophangen en waar. Ik zag vaak op tumblr van dat soort fotootjes aan een lijntje. Ik heb nu zelf twee lijntjes opgehangen en daar alle fotootjes aan. Het geeft zo'n leuk effect! Ik ben er helemaal blij mee. :-)

Liefs! Evelien

8 opmerkingen:

 1. Ah wat super leuk! Geeft je kamer meteen een leuke sfeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik zit er ook aan te denken om ze te bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf! Ik zie ze ook altijd op tumblr en ga ze binnenkort denk ik bestellen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Polaroids zijn echt geweldig! Ziet er superleuk uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er leuk uit! Ik zou ook nog eens iets moeten doen met mijn polaroid foto's, dit is een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk he ik heb ze ook besteld en aan mijn muur gehangen. Het staat zo vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -