Utrecht, je bent zo ontzettend mooi.

In de voorjaarsvakantie, alweer twee weekjes terug belde ik spontaan mijn lieve omaatje op en gingen we saampjes met de trein naar het o zo leuke Utrecht! We hebben leuke winkeltjes bezocht, van boekenwinkeltjes,  flying tiger tot de dille en kamille. Ik kan zo genieten en blij worden van Utrecht. Het is zo'n ontzettend leuke en mooie stad. Hier komen mijn kiekjes!

De o zo lekkere muffins bij de hema! Jummie!

Houden jullie ook zoveel van Utrecht?

Liefs!

Evelien

3 opmerkingen:

  1. Mooie foto's! Eigenlijk ben ik nog nooit echt naar Utrecht geweest om te shoppen.. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's, Utrecht is inderdaad érg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's! Ik vind Utrecht echt een mooie stad!

    BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -