take me to the seaside - photography.

Tijdje geleden had ik als verrassing een bioscoopje pakken in Den Haag en dagje scheveningen geregeld voor Mike. We gingen na de bioscoop ook nog eventjes de stad in en heb een nieuwe zonnebril gekocht. Mijn oude was helemaal krom geworden en was helemaal op. Nou heb ik weer een leuke bij de h&m gekocht. Daarna zijn de met de tram gegaan naar scheveningen, we hebben lekker uitgewaaid, gekletst en gewandeld. Oh wat hou ik toch van de zee!


wat is die leuk! <3
Houden jullie ook zo van de zee? 

Liefs, Evelien

5 opmerkingen:

 1. Hele mooie foto's! Nu is het weer heerlijk om op het strand te zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk dagje <3! Ik ben gister ook lekker uit wezen waaien in Scheveningen, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van de zee! <3 Ik houd alleen niet van in bikini zijn, dus dat is niet heel handig! En daarom ontwijk ik het strand al jaren.. Beetje jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke foto's, echt een romantisch uitje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -