Modemusthaves wishlist!


Ik ben altijd zo'n iemand die alle webwinkels afgaat, en alles wat ik leuk vind in mijn winkelmandje stop en daarna weer wegklik omdat het zoveel is! Daarom deze keer mijn wishlist van de webshop: modemusthaves.com . Ze hebben hele leuke kleding, sieraden, sportkleding en interieur spulletjes. Wat staat erop jullie wishlist? :)

Liefs, Evelien

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke items! De armbandjes vind ik heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke items! Webshops bekijken kan soms echt te verslavend zijn, haha. Die mok en de slinger zijn echt mijn favorieten van deze wishlist! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -