Instagram - 03, warme chocomel drinken, strand en fifty shades of grey!

Instagram kiekjes van de afgelopen tijd! Ik vond Februari een hele leuke maand en heb zoveel leuke dingetjes gedaan. Ik vind het altijd leuk om alle fotootjes in een collage te maken en terug te kijken op de maand. Zondag is het alweer 1 Maart! Jippie! Worden jullie er ook zo vrolijk van? Deze maand ben ik twee keer naar het strand geweest, heerlijke warme chocomel gedronken, en mijn camera en ik zijn weer één, want ja de gevoelstemperatuur word weer dragelijk. Blijheidmomentje!


Follow me on i n s t a g r a m
Met lieve Mike, zo blij met jou!


Vrijheid, blijheid!

Don't worry, be H A P P Y 


Wandelen met Mike in het bos. 


Herenigd met vriendinnetje Leonie!


Wandelen. <3


Mijn favoriete ontbijtje, jummie!

Good music. 


Basic outfitje voor een dagje stage. 


Fifty shades of greeeeey it is! Zeker een aanrader. 


Daten met lief. 

Hoe was jullie maand? 

Liefs!

Evelien


3 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -