10 redenen waarom ik niet kan wachten tot de lente.

Het zonnetje schijnt, zonnebril weer op, en leren jasje aan. Ik geniet zo van het zonnetje. Ik kan niet wachten tot het lente wordt. Ik heb er zo zin in! Ben de winter echt weer helemaal zat. Hebben jullie daar ook altijd zo last van? Om je alvast in de lente sfeer te krijgen schrijf ik hier een artikeltje over!

bron
- Bloemetjes gaan weer groeien! 
- Je kan weer genieten van het zonnetje op terras. 
- Zonnebrillen dragen. 
- Langer licht buiten. 
- Lente jasjes weer dragen. 
- Dieren die weer buiten gaan lopen. 
- Pauze van werk of school buiten houden. 
- De zon gaat schijnen. 
- De temperatuur wordt aangenaam. 
- Nieuwe lente kleding shoppen. 

<3

Hebben jullie ook zo zin in de lente? 

Liefs, Evelien


10 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -