En dit is wie ik ben!

En dit is wie ik ben! Zeg ik trots, blij, zelfverzekerd, en vrolijk. Iedereen is uniek, en niemand is hetzelfde. Dat vind ik altijd zo ontzettend mooi. Dat er maar een  jij of ik bestaat. Als je er over na denkt is het best bizar vind je ook niet? And this is who I am, zulke plaatjes waren altijd in grote hoeveelheden op tumblr, weheartit enzovoort. De bedoeling van dit artikeltje is dat ik plaatjes zoek die bij mij passen, en zo mijn dromen, eigenschappen en andere dingen omschrijft. Let's see!Natuurlijk kunnen er nog andere dingen bij, maar dan wordt dit artikel wel onwijs lang. Ik vind het leuk hoe je met foto's en plaatjes jezelf kan omschrijven. 

Wat staat echt voor jou? :)

Liefs, Evelien


4 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -