think a little less, live a little more.

Weer eens een outfit! Ik heb pas geleden met Manon weer eens outfit fotootjes gemaakt. Hierbij draag ik mijn nieuwe fluffy vest van de primark en een cowboy bag van mijn zus. Lijken jullie het weer eens leuk als ik vaker outfit foto's plaats? Ik heb dit namelijk best wel weer gemist. :)
Vest - primark
Topje - Vero moda
Broek - Vero moda
Ring - primark
Tas - Cowboy Bag
Schoenen - All Stars

Wat vinden jullie van mijn outfit? :)

Liefs,

Evelien

18 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit! Ik vind dit inderdaad erg leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel meis! Leuk om te horen, want ik wil proberen vaker outfits te plaatsen. :)

   Verwijderen
 2. Hele leuke outfit! Je fluffy vest is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -