Mijn favoriete boeken top 3.

Het koude seizoen is begonnen, ik merkte het al toen ik gister avond op het station stond in de kou. Het zijn nu perfecte avondjes om een relax avondje te hebben en een boek te lezen met een grote kop thee. Ik heb drie favoriete boeken en die wil ik graag met jullie delen. Mijn 3 favoriete zijn, the fault in our stars, safe haven & the hungergames. Alle drie deze boeken heb ik echt in een klap uitgelezen. Ik begreep ze goed en waren leuk en vlot geschreven. I love it! <3 Van alle drie de boeken zijn ook een verfilming, ik probeer meestal eerst altijd het boek te lezen en daarna de film te kijken, dus ik denk dat de meeste van jullie de verhalen wel kennen. (:


                                                                             Liefs,

Evelien


11 opmerkingen:

 1. Alleen die van Suzanne Collins ken ik niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De boeken van John Green vind ik ook heel fijn om te lezen <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja the fault in our stars is zo leuk! Heb alleen nog nooit andere delen gelezen, binnenkort doen. :)

   Liefs,
   Evelien

   Verwijderen
 3. Leuke boeken! Geloof het of niet, ik heb nog nooit boeken van John Green gelezen! Ik moet voor Engels een boek lezen, dus dat wordt dan Paper town van hem! Ben benieuwd naar zijn boeken. Leuk artikel! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahhh echt! The fault in our stars is geweldig, de andere boeken heb ik ook nog niet gelezen. Ik heb wel looking for alaska en will grayson will grayson gekocht dus die ga ik binnenkort even lezen. :)

   Liefs, Evelien

   Verwijderen
 4. Het is inderdaad weer tijd voor lekker lezen :) Ik heb hongerspelen en the fault in our stars inderdaad ook gelezen; geweldige boeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah ja alle drie zulke fijne boeken!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -