Ik heb het kerstvirus nú al te pakken & december inspiratie! ☃

Gosh ik hou zo erg van de kerst! Ik denk de mensen die mijn blog al langer lezen dat onderhand wel weten haha. :) Altijd rond midden / eind November komt het kerst virus weer om de hoek kijken. Sommige mensen hebben helemaal niks met kerst, maar ik vind het zó ontzettend leuk feest en sfeer. Ik wil graag van die echte kerstkoekjes maken ( zoals die van shrek weetjewel, die zijn zo cute!) , plannen gemaakt voor kerst dineetje met vriendinnetjes, en gezellig kerst vieren met  familie en mike. :) Ik heb ook erg zin in December, een van mijn favoriete maanden in het jaar. Ik ben al helemaal in de sfeer dus ik dacht laat ik een inspiratie artikeltje maken. 
Hebben jullie ook al zo'n zin in de kerst? :D En hebben jullie al het kerstvirus te pakken? 

Liefs, 

Evelien

16 opmerkingen:

 1. Aaah, wat fijn dat ik iemand heb gevonden die dit ook heeft! Ik kijk er al weer zo lang naar uit. Wat een fijne inspiratie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja ik kan echt niet wachten meer, ik hou van de kerst. <3

   Verwijderen
 2. Haha, ik kan ook niet wachten, is het al bijna zover?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke inspiratie! Ik kan niet wachten totdat het zo ver is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Evelien!
  Did you take those pictures, because they look awesome! They capture the yearly pre christmas spirit perfectly!
  especially the cookie picture and the shot of the cup clsoe to the window are perfect! :)
  I wish you a beautiful week!

  Matthias

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kerstvirus,, ja het is hier ook al aanwezig haha!
  Leuke inspiratie foto's.

  Liefs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel meis! Ja leuk he al die kerst stuff. :)

   Liefs, Evelien

   Verwijderen
 6. Ik kan ook niet wachten op alle gezelligheid en het lekkere eten dat kerst met zich meebrengt! Leuk artikel, het kerstvirus is ook bij mij geconstateerd *volgt de christmas spotify playlist*

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -