Dingen om naar uit te kijken.

Ik ben zo'n iemand die zich helemaal kan verheugen op dingen, en dan helemaal kan aftellen tot het dan eindelijk zo ver is. Ik heb weer een aantal leuke dingen op de planning staan en leek het mij leuk om weer eens een dingen om naar uit te kijken lijstje te maken, zijn jullie al nieuwsgierig?
Naar het Ed sheeran concert - Op maandag 3 November ga ik naar het concert van Ed Sheeran, dus vandaag! whoooo! Ik heb hem al één keer eerder gezien op pinkpop en hij is echt een van mijn favoriete artiesten. Hij is zo tof! Hij treed op in de ziggodome in Amsterdam en ik ben echt heel erg benieuwd naar zijn optreden. 

Elk weekend mike zien - Mike en ik hebben een lange afstandsrelatie, soms is dat wel eens lastig. Het liefst wou ik dat ik hem ook doordeweeks zou kunnen zien. Maar het voordeel is ik kijk er elke week naar uit, ik tel de dagen af om Mike te zien. <3

Kerst - Ik ben echt een kerst freak, ik kan echt niet wachten tot het kerst is en wij thuis de boom weer gaan opzetten. Zo gezellig is dat altijd, echt zo'n sfeertje. 

Sinterklaas vieren - We hebben thuis met het gezin en vriendjes lootjes getrokken, we gaan pakjes avond vieren met surprises en gedichten, zo gezellig!

Naar de kerstmarkt in Lille - Ik ga samen met mike naar de kerstmarkt in Lille, een heel dagje, hoe onwijs leuk! <3

Met vriendinnen bijkletsen - Ik kan mij altijd zo verheugen op van die meiden avondjes met een leuke film en kletsen. 

Dit waren dingetjes waar ik naar uitkijk! Waar kijken jullie naar uit? 

Liefs

Evelien

16 opmerkingen:

 1. Leuk! Veel plezier bij Ed Sheeran. Ik vind het altijd zo grappig.. Jij ziet je vriend alleen in het weekend door de afstand. Mijn vriend en ik wonen op nog geen 5 kilometer afstand van elkaar en we zien elkaar ook alleen in het weekend. Simpelweg omdat we er doordeweeks geen tijd voor hebben. Ik kijk nu vooral uit naar februari, dan ga ik naar Gran Canaria.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha klopt! Tijd is ook altijd erg moeilijk, ohhh wauw gran canaria is echt tof. :)

   Verwijderen
 2. Heel veel plezier bij Ed Sheran, leuk om te lezen en ik heb ook zin in de kerst ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je vandaag naar Ed Sheran gaat, heeeel veel plezier! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. was echt ge-wel-dig! Heb het zo naar mijn zin gehad. :)

   Verwijderen
 4. Leuk artikel, ik kijk ook echt uit naar Sinterklaas en Kerst! Vind ik altijd zo gezellig! Veel plezier bij Ed Sheeran, wat gaaf dat je daarheen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja he sinterklaas en kerst zijn zulke gezellige tijden, dankjewel meis!

   Verwijderen
 5. Echt een superfijn lijstje, ik kijk ook echt weer uit naar de kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg veel plezier op het concert van Ed Sheeran, ik heb hem ook al een keertje gezien op Pukkelpop. Wat is hij goed, hij is geweldig :) Geniet trouwens ook van elk weekend dat je bij Mike bent, ik begrijp hoe lastig het kan zijn om je vriendje niet te zien wanneer je heb graag wilt zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het concert was zo onwijs leuk! Oh onwijs leuk op pukkelpop, leuk zeg. Ja ik geniet zo van de weekenden, maar ze gaan helaas zo snel! :(

   Liefs!

   Verwijderen
 7. Leuke dingen om naar uit te kijken zeg! Ik kijk ook al helemaal uit naar kerst :D Wauw, wat gaaf dat je naar het concert van Ed Sheeran gaat, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -