Tag: All about Autumn.

Herfst is in overvloed! Dinsdag en woensdag was het echt regenachtig en storm weer. Stiekem vind ik het helemaal niet erg. Ik ben op de bank gaan zitten met een kop warme thee en een kleedje en zo eventjes tijd inplannen om artikeltjes voor te schrijven. Nu heb ik er eventjes tijd voor.  Ik zag deze tag bij vera, van veracamilla.nl en ik vond het zo'n leuke tag dat ik hem overneem, speciaal over mijn favoriete seizoen de herfst!Wat is je favoriete herfstdrankje? 

Hmm ik heb twee drankjes wat ik nu erg veel drink, ook erg voorspelbaar. Thee met kaneel smaakje en warme chocolade melk, met slagroom ofcourse. Is lekker warm drankje, zeker fijn als het koud is. 


Welke muziek luister je vooral in de herfst? 

De artiesten die ik vooral op repeat heb staan zijn, John Mayer, Matt Simons, the 1975, Ed sheeran, Passenger, Taylor swift en Arctic monkeys. Oja en niet te vergeten, het nieuwe liedje van one direction vind ik ook erg tof. <3Welk parfum ga je het meeste dragen deze herfst? 

Lady million vind ik een heerlijk parfum. 

Wat is je lekkerste herfst geurkaars? 

Ik had van Mike een geurkaars van de ikea gehad in de geur vanille, ik vind hem echt heerlijk ruiken. :)

Wat is je favoriete make-up look voor de herfst? 

Ik vind nude kleuren heel erg mooi, en goud. En niet te vergeten, rode lipstick!

Wat is je favoriete herfst snack? 

Zoiezo zelfgebakken cake van mijn moeder en kruidnootjes. Jummie!

Hoe ga je verkleed met halloween? 

Ik heb twee jaar geleden halloween gevierd en ging ik als een horrormeisje, met een spijker door mijn hoofd. ( Was een haarband ) en met allemaal donkere kringen om mijn ogen, wit gezicht en bloed op mijn lichaam. Geweldig feest!

Houden jullie ook zo van de herfst? Neem gerust deze tag over!

Liefs,

Evelien
14 opmerkingen:

 1. weer erg leuk geschreven meid nog een fijne dag vandaag liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lady million heb ik ook, echt een ultieme herfst/winter geur inderdaad <3 Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn tags ook leuk eigenlijk! Misschien doe ik 'm binnenkort wel op mijn blog! Herfst is zo fijn! Ik hou van de regen die tikt op de ramen, dan kan ik lekker leren! (: En chocomelk met slagroom is echt dikke liefde. Ik ga nu maar even naar de supermarkt, haha! 't Is gewoon kei koud.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja leuk is die he! Ik hou van de herfst, zo geweldig seizoen. Ohhh warme truien, I like! <3

   Verwijderen
 4. oh wat een leuke tag, en in heel veel van jouw favo artiesten kan ik me ook vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te lezen, ik hou van de gezelligheid van de herfst!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag, Lady million is inderdaad heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind dit zó een leuke tag :D fijne foto's ook erbij!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -