Mijn kleine gezellige kamertje.

Ik ben echt zo'n typ die elke maand haar kamer veranderd, sjouwt met alle kastjes en bed verplaatsen naar de andere kant van de kamer. En het dan toch weer niet leuk vind staan, en alles weer terug zet. Ik vind het ook altijd leuk om dagje te gaan naar de ikea en inspiratie op te doen en heel je kamer weer anders in te richten.  Ik ben trouwens echt geobsedeerd met de ikea, dat wisten jullie volgens mij niet hé? Ik vind het zo'n enorm feestje om een dagje ikea te gaan. En dan lekker kamertjes kijken, alle bedden proberen en al die huisjes inlopen. Mwhie I like! Helaas is de eerste ikea in Utrecht, een halfuurtje rijden vanaf Gouda. Ik dwaal weer helemaal ervan af, maar dit artikeltje is met een aantal fotootjes van mijn kamertje. <3
Liefs

Evelien15 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit, je behang is erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je een kijkje in je gezellige kamertje geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik ben ook zo'n type die haar kamer de hele tijd wil veranderen! Je hebt echt een leuk plekje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook maar een heel klein kamertje, maar ik ben er wel erg blij mee :) En ik verander het ook heeel vaak haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja klein is ook altijd wel weer gezellig, ja veranderen is zo leuk! :)

   Liefs Evelien

   Verwijderen
 5. je kamer ziet er erg gezellig uit ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! Ik vind de foto met je nachtlampje en 'Love your life' heel mooi x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -