Mijn beauty favorieten, Oktober!

Ik vind het altijd leuk om te experimenteren met make-up, om een andere ooglook te maken dan normaal. Dat doe ik de laatste tijd steeds vaker. Ik schrijf heel weinig over beauty en make-up terwijl ik het wel altijd erg leuk vind om te lezen op andere blogs. Ik bekeek mijn make-up stash en ik heb ook aardig wat. Dus leek het mij leuk om mijn favorieten van dit moment op een rijtje te zetten!


MAX mineral blush  - MUA pallet - Essence lipstick - 01 coral calling, 02 All you need is red - En de lip butter van the body shop. <3

Wat is jullie favoriet op dit moment?

Liefs,

Evelien

16 opmerkingen:

 1. Het Mua palette heb ik ook sinds kort maar is zeker een favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blush vind ik ook erg fijn! Mooie favorieten x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten! Ik ben deze maand plots weer helemaal verliefd op mijn donkerrode Rimmel lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja die lipsticks zijn ook altijd fijn, ik heb een lichtrode. :)

   Verwijderen
 4. Ik ben zelf ook erg fan van de Action blushes.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -