Is your smile still, shining brighter than the sun up high.. ♡♡

Yay! Weer eens na tijden een outfit, ik draag deze keer mijn nieuwe fluffy vest. Ik vind hem zo leuk! Heb er gelukkig geen spijt van dat ik deze heb gekocht. Ik wou al heel lang zo'n vest, en stiekem leende ik er altijd zo eentje van mijn zus. Die vond dat natuurlijk niet leuk als ik hem de hele tijd aan had haha. Trouwens! Halleluja, het is weekend, na een druk weekje, maar wel een leuk weekje. Ik heb een 9 voor nederlands, mijn eerste goede cijfer binnen. Ook heb ik weer 2 leuke dagen stage gehad. En is het nu eindelijk weekend, vanmiddag zou ik eigenlijk moeten werken. Maar het was afgezegd omdat het erg rustig was, eigenlijk vond ik het stiekem niet heel erg. Heerlijk een middagje relaxen.
Vest - Costes
Topje - Costes
Broek - Pieces

Wat vinden jullie van mijn outfit? :)

Liefs Evelien

12 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -