Herfst musthave: fluffy vesten!

Ik vind dit zo'n musthave voor de herfst / winter, ik ben er echt verliefd op. Van die leuke fluffy vesten, om in weg te kruipen gewoon. Ze zijn zo heerlijk warm! Ook op de fiets als ik naar station ga fietsen kan ik hem aan als jas. Het is een hele trend de fluffy jassen en vesten. Ik ben er in ieder geval gek op. Ik vind ze te leuk! Ze zijn lekker cozy en warm en perfect voor dit koude weer. Ik heb dit vest voor 50 euro gekocht bij de costes. Wat vinden jullie van de fluffy trend? En wat is volgens jullie een echte musthave voor de herfst & winter? 

Liefs Evelien

10 opmerkingen:

 1. Ze zien er zo heerlijk warm en cosy uit. Ik heb er zelf nog geen, maar staat wel hoog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zulke vesten! Ik ben alleen altijd bang dat het me niet staat, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me een heerlijk vest, vooral nu het wat kouder is. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn echt zulke heerlijke vesten inderdaad! Mijn moeder heeft er twee maar ik steel er af en toe nog wel eens een ;)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fluffy vesten zijn the best! Ze staan je ook echt heel erg leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is denk ik mijn favoriete trend van nu, haha! Comfy, schattig en mooi. Ik hou er heel erg van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie vest, lijkt me heerlijk fluffy! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaa zulke vesten zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -